Connect with us

ALL MEDIA

Casa de productie Ovo Music va organiza lansarea albumului “Doi trecatori” al artistei Lucia Bubulac, doua zile consecutiv in locatii diferite

Artista isi va lansa oficial albumul “Doi trecatori” joi 21 Octombrie la Esplanada Cora Pantelimon si respectiv vineri 22 Octombrie la Galeria Comerciala Cora Pantelimon din Bucuresti.
Acest album contine 10 melodii , printre care o piesa in limba greaca si alta în limba italiana , un duet cu soprana Felicia Filip şi o piesa interpretata de Lucia impreuna cu cei doi copii : Daria si Raris Crisan.

Published

on

 

Dupa concertul de promovare al albumului “Doi trecatori”, concert ce a purtat acelasi nume  si a avut loc in 15 Octombrie la Palatul National al Copiilor, Lucia Bubulac isi va lansa albumul si in cadrul unui eveniment organizat pe parcursul a doua zile consecutiv.

Artista isi va lansa oficial albumul “Doi trecatori” produs de Ovo Music astfel:

  •  joi 21 Octombrie, ora 19:00 la Esplanada Cora Pantelimon si respectiv
  • vineri 22 Octombrie, ora 19:00  la Galeria Comerciala Carrefour Orhideea din Bucuresti.

Mulţumesc celor care văzuţi sau nevăzuţi, ştiuti sau neştiuţi,cu ştiinţa lor sau fără ştiinţa lor,au contribuit la realizarea acestei “prelungiri” a sufletului meu.M-au sprijinit moral, financiar şi au crezut în mine.Sper ca vreodată ,să le pot întoarce imensa bucurie prilejuită de realizarea acestui album.Mulţumesc Casei de producţie Ovo Music şi lui Ovidiu Komornyik ,lui Emanuel Gheorghe (Fisă) şi lui Vladimir Sergheev (Vova) pentru aranjamentul orchestral şi nu în ultimul rând sponsorilor care au făcut posibilă apariţia acestui disc”.  (LUCIA BUBULAC)

Acest album contine 10 melodii , printre care o piesa in limba greaca si  alta în limba italiana , un duet cu soprana Felicia Filip şi o piesa interpretata de Lucia impreuna cu cei doi copii : Daria si Raris Crisan.

Lucia va sustine un recital in fiecare dintre locatiile mentionate mai sus, recital urmat si de o sesiune de autografe si fotografii.

Doi trecatori – Lucia Bubulac

Lasa un comentariu aici!

1 Comment

1 Comment

  1. lyly

    17 octombrie 2010 at 23:44

    oare nu ii este dor la catalin de ochisorii acestia de un albastru ca cerul senin de vara?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending