Connect with us

Seriale

Casa Dragonului / House of The Dragon, cea mai urmărită premieră din istoria HBO și HBO Max

Published

on

Foto Credit: HBO

Casa Dragonului / House of The Dragon, producția originală HBO, a avut premiera pe HBO Max în România, înregistrând o audiență record și devenind astfel cea mai urmărită premieră din istoria companiei.

Casa Dragonului este de departe cea mai populară lansare din istoria HBO și HBO Max în România – doborând toate recordurile anterioare pentru un titlu nou lansat. Orele de vizionare pentru primul episod au depășit toate așteptările”, Ofelia Năstase, PR Manager HBO Max România.

Primul episod din Casa Dragonului a fost difuzat în direct luni dimineață pe HBO Max în 21 de țări europene. Platforma a înregistrat un trafic fără precedent începând de la primele ore, care a atins apogeul luni seara.

În SUA, premiera serialului House of The Dragon / Casa Dragonului a avut loc duminică seară și a atras 10 milioane de spectatori pe canalul HBO și pe platforma de streaming HBO Max, devenind astfel serialul cu cea mai mare audiență din istoria HBO.

Bazat pe volumul „Fire & Blood”/ „Foc și sânge”, semnat de George R.R. Martin, serialul în 10 părți (ce vor fi difuzate în următoarele săptămâni, câte un episod în fiecare luni), spune povestea Casei Targaryen, cu 200 de ani înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones. Serialul îi are în distribuție pe Paddy Considine, Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Steve Toussaint, Eve Best, Sonoya Mizuno, Fabien Frankel și Rhys Ifans.

George R. R. Martin și Ryan Condal sunt co-creatorii primului sezon. Miguel Sapochnik și Ryan Condal sunt coordonatorii serialului, dar și producători executivi, alături de George R. R. Martin, Sara Hess, Jocelyn Diaz, Vince Gerardis și Ron Schmidt.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending