"Casa iubirii”, reality show-ul de la Kanal D, va primi invitaţi speciali în fiecare sâmbătă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

„Casa iubirii”, reality show-ul de la Kanal D, va primi invitaţi speciali în fiecare sâmbătă

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Mai sunt doar câteva zile până când „Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, îşi va deschide porţile la Kanal D. Emoţiile sunt uriaşe atât pentru concurenţi, cât şi pentru echipa din spatele acestui show impresionant, ce va putea fi urmărit începând de luni, 4 aprilie, de la ora 10:00. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 şi 17:00, iar în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 17:00 şi 19:00.

Advertisement

Telespectatorii vor avea ocazia să îi descopere luni, de la ora 10:00, pe cei 14 concurenţi care pornesc într-o călătorie cu totul specială în căutarea dragostei. Cu toţii vor trece printr-o serie de încercări de-a lungul cărora publicul îi va vedea într-o mulţime de ipostaze. De altfel, concurenţii vor avea o zi specială dedicată „confesiunilor”, în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în „Casa iubirii”, alături de ei.

În fiecare joi, cei 14 participanţi îşi vor deschide inima şi, la rândul lor, vor asculta ce au de împărtăşit ceilalţi, încercând să îi înţeleagă şi să îi cunoască mai bine pe aceştia. O altă zi extrem de importantă şi plină de surprize va fi cea de sâmbătă, când concurenţii vor avea parte de vizite în Casa iubirii. Vor fi prezenţi aici invitaţi din diferite domenii, prieteni sau chiar membri ai familiilor concurenţilor.

De asemenea, vor veni în emisiune şi artişti, cântăreţi care să le ofere concurenţilor momente de entertainment memorabile.

„În Casa iubirii, le oferim concurenţilor toate condiţiile ca ei să evolueze, să înveţe lucruri utile, dar să se şi simtă bine şi să îşi poată da frâu liber sentimentelor. Ce le cer în mod deosebit este să fie cu inima deschisă… Suntem nerăbdători să începem emisiunea şi îi invităm pe telespectatori să fie alături de noi în această frumoasă călătorie, începând de luni, de la ora 10:00”, a spus Andreea Mantea.

Advertisement

Cel mai aşteptat reality show al momentului, „Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, va avea premiera luni, 4 aprilie, de la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă pentru găsirea dragostei, va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, iar în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi 19:00.

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending