Căsătorie cu peripeții pentru Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Vedete

Căsătorie cu peripeții pentru Gabriela Marin de la Cronica Cârcotașilor

Published

on

Foto Credit: PRIMA TV

Gabriela și Radu se cunosc de 2 ani. Și au decis să spună “da” în fața ofițerului Stării civile. Numai că drumul spre acesta a fost mai lung decât au apreciat așa că…au întârziat! Cam așa sună, pe scurt, povestea Gabrielei Marin, actrița care îi dă viață lui Denise Pilafai la Cronica Cârcotașilor în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV.

“A fost o aventură să ajungem la Starea Civilă. Eu, de regulă, întârzii. La filmări, la întâlniri, cam peste tot. Colegii mei de la Cronică erau deja acolo, ne așteptau, și noi încercam să trecem de un blocaj la Arcul de Triumf. Ce e important, însă, e că am ajuns. Și am spus “da”. Și am început o nouă aventură alături de Radu”, povestește amuzată Gabriela.

Toată echipa Cronicii a fost alături de ea, iar Dezbrăcatu i-a transmis un mesaj surpriză. “ M-am bucurat să primesc un mesaj frumos chiar de la cea pe care o impersonez, de la Denise Rifai, căreia îi mulțumesc pentru gândurile bune. E minunat să știi că îi ai pe toți ai tăi aproape în zile atât de importante”, spune Gabriela.

Gabriela Marin și Radu Turtă s-au cunoscut în urmă cu 2 ani. Și, de atunci, au fost de nedespărțit. Radu este alpinist și renunțase la viața din Bacau după ce a cumpărat o cabană în munți. “Radu e un bărbat minunat, alături de care am trăit și experimentat imens. Mă bucur că ne-am întâlnit și acum ne pregătim să vedem cum e viața de familie. Și, da, mi-am păstrat numele după casatorieJ”, spune Gabriela. Care poate fi urmărită în fiecare miercuri, de la 20.00, la Prima TV, cum dă viață unor personaje precum Diana Soșoacă și Denise Pilafai. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending