Connect with us

Emisiuni

Câștigă o cameră de filmat GoPro 4. Răzvan şi Dani te provoacă la un selfie de colecţie!

Câștiga o cameră de filmat GoPro 4. Răzvan şi Dani te provoacă la un selfie de colecţie!
Răzvan şi Dani îi provoacă pe telespectatori la un selfie de colecţie pentru o cameră de filmat GoPro 4 de ultimă generaţie.

Published

on

Răzvan şi Dani îi provoacă pe telespectatori la un selfie de colecţie pentru o cameră de filmat GoPro 4 de ultimă generaţie.

Pentru a pune mâna pe premii, fanii matinalului trebuie să se imortalizeze într-un selfie pe care să-l posteze pe pagina de Facebook a emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Cei doi matinali au la dispoziţie patru astfel de device-uri pe care telespectatorii le pot câştiga odată la două zile. Pentru că GoPro-urile se folosesc în situaţii extreme, Răzvan şi Dani i-au provocat pe telespectatorii emisiunii să se surprindă într-un moment în care sunt miraţi:

„Cei care folosesc GoPro-urile fac, de obicei, lucruri care te uimesc. Fie le montează pe casca pe care o port când merg cu bicicleta, fie atunci când sunt cu schiurile şi vor să surprindă schemele pe care le fac. Astfel, mirarea şi expresia lor sunt imortalizate”, a declarat Dani.

Telespectatorii pot câştiga patru astfel de camere de filmat, două în versiunea uşor de utilizat pentru copii şi două profesionale.

Simpaticii matinali au dorit ca ei să fie cei care sa dea startul concursului şi au postat deja pe pagina de Facebook selfie-uri cel puţin savuroase.

Razvan selfie

Amalia selfie

Flavia selfie

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending