Connect with us

Emisiuni

„Câștigă România!” anunță preselecții în debutul celui de-al 10-lea sezon

Published

on

Câștigă România” se pregătește pentru cel de-al 10-lea sezon iar primul pas sunt preselecțiile. În contextul pandemiei de COVID-19, preselecţiile „Câștigă România” se vor desfășura și de această dată online.

Toți cei dornici să devină în deplină siguranță concurenți ai concursului de cultură generală prezentat de Virgil Ianțu și difuzat de TVR 2 au întreaga lună martie la dispoziție pentru a se înscrie.

„Suntem în pregătiri, avem întâlniri și discuții despre ce e de îmbunătățit la producție, așa cum facem la fiecare început și final de sezon.

Suntem la sezonul 10, ne uităm în urmă și nu ne vine să credem cât timp a trecut deja, deși avem senzația că suntem încă la începuturile „Câștigă România!”. Asta e un lucru bun, care arată că nu a intervenit rutina si că ne place ceea ce facem”, a spus prezentatorul Virgil Ianțu.

Pentru a deveni concurenți ai singurului show televizat de cultură generală pe teme despre România, este suficient ca cei interesați să completeze detaliat fișele de înscriere pe care le găsesc pe site-ul tvr.ro, accesând rubrica
„Preselecții Câștigă România!”.

Echipa emisiunii va verifica înscrierea, iar solicitanții vor fi contactați pentru testul de cultură generală susținut pe Whatsapp video.
Cei dornici să-și testeze cunoștințele sunt îndrumați să aleagă corect formularul de înscriere: o variantă este pentru cei care nu au mai participat la nicio preselecție până acum sau au fost respinși la preselecțiile anterioare, iar una pentru cei care au mai participat la concurs, dar nu au câștigat nicio ediție și doresc să revină.

Conform regulamentului, foștii câștigători nu pot reveni în concurs.
Pentru mai multe detalii accesați tvr.ro, Facebook „Câștigă România!” sau scrieți la castiga.romania@tvr.ro.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending