Connect with us
Avatar

Published

on

TVR 2: Joi, 1 iunie, de Ziua Copilului, concursul  “Câştigă România!” a pregătit o ediţie specială în care Virgil Ianţu se va întâlni cu o echipă redutabilă de concurenţi

 

Este vorba de şase copii din capitală cu vârste între 10 şi 13 ani, elevi cu rezultate şcolare deosebite – premianţi şi olimpici. Cei şase au fost selecţionaţi în urma unui casting la care s-au prezentat elevi recomandaţi de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, căruia Televiziunea Română îi mulţumeşte pentru colaborare.

Fiecare echipă va fi formată din câte doi concurenţi, iar cei şase elevi cu care se va întâlni Virgil Ianţu sunt: Cercel Matei (de la Şcoala “Ion Heliade Rădulescu”), Chiriţă Diana (Şcoala Gimnazială 195), Chiper Aris (Şcoala Gimnazială 280), Gluvacov Arina Briana (Şcoala Gimnazială “Tudor Arghezi”), Papirowski Svenja şi Dimonu David (ambii de la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr).

 

Copiii vor fi susţinuţi, în platoul emisiunii, de către părinţi, bunici, fraţi, colegi şi prieteni. Competiţia de joi se va dovedi a fi  una foarte strânsă mai ales că  întrebările vor fi din toate domeniile: istorie, geografie, sport, literatură, gastronomie, etc. Dar pentru că este o ediţie de sărbătoare, dedicată copiilor, la finalul concursului “Câştigă România” de joi, toţi cei şase concurenţi vor primi cadouri surpriză: biciclete, dulciuri, cărţi, iar cei doi câştigători vor primi şi câte o tabletă.

 

Dar care au fost întrebările puse de Virgil Ianţu, cum s-au descurcat cei şase copii şi, mai ales, care echipă a devenit câştigătoarea acestei ediţii speciale puteţi afla urmărind joi, 1 iunie, de la ora 20.00, concursul “Câştigă România!”.

 

Foto Credit: TVR

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending