Connect with us

Emisiuni

„Câştigă România!”, preselecţii pentru sezonul 9

Published

on

Reclame

În data de 24 septembrie, între orele 14:00 şi 19:00, la sediul Televiziunii Române, fanii singurului concurs de cultură generală din peisajul media, „Câştigă România!”, difuzat de TVR 2, au șansa să-şi împlinească visul şi să devină concurenţi în cel de-al nouălea sezon.

„Câștigă România!” îi provoacă pe toţi cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră să ia parte la preselecţii. Pasionaţii concursului de cultură generală difuzat de TVR 2 au acum şansa să devină concurenţi în competiţia favorită – „Câştigă România!”. Persoanele interesate sunt aşteptate ,la data şi orele menţionate, la sediul TVR,intrarea din strada Pangrati (Strada Ermil Pangrati nr. 28, sector 1, Bucureşti).

În contextul pandemiei de COVID-19, preselecţiile vor fi susţinute în cele mai stricte condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii.

„Câştigă România!” – Un concurs al recordurilor. În mai mult de 440 de ediţii, în cele nouă sezoane, prezentatorul Virgil Ianţu a adresat peste 18.000 de întrebări celor aproape 800 de concurenţi înscrişi în concursul de cultură generală difuzat de TVR 2. Dintre aceştia, s-au detaşat cinci mari câştigători, din care patru au plecat acasă cu marele premiu, o maşină.

„Câştigă România!” este foarte popular şi în rândul iubitorilor mersului pe biciletă. Astfel, în cadrul evenimentul „Mausolee pe bicicletă”, care are loc în data de 18 septembrie, iubitorii mersului pe două roţi se vor bucura nu doar de un traseu provocator, ci şi de momente de repaos, în care vor vizita mausoleele, vor urmări evenimente artistice şi vor participa la un miniquiz inspirat chiar de „Câştigă România!”. Vor fi întrebări de cultură generală cu tematică din Primul Război Mondial, ciclism și judeţul Vrancea. Sportul şi cultura vor merge astfel mână în mână  la evenimentul „Mausolee pe bicicletă”, un traseu devenit deja tradiţional, care începe în Focșani și se termină după opriri la 4 mausolee mari: Soveja, Mărăști, Mărășești, Focșani dar şi  monumentul Ecaterinei Teodoroiu.

Iniţiatorul concursului de cultură generală este Marius Hoară, concurentul care a luat trofeul în primul sezon „Câştigă România!” şi un apropiat colaborator al concursului de la TVR 2.

Anul acesta, în urma restricţiilor impuse de pandemie traseul va fi mai scurt şi nu se va vizita Mausoleul Soveja.

Eveniment al Asociaţiei „Monumente în Vrancea”, „Mausolee pe bicicleta”se află deja la ediţia cu numărul 7 şi este organizat în mod profesionist cu asistență din partea tuturor organismelor județene și locale, pe baza unui Regulament strict de participare.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending