Connect with us

Reality Show

Câștigătoarea Mâncare pe care le-a citit în cărți invitaților: „Am simțit fiecare cuvânt pe care mi l-a spus…”

Published

on

Foto Credit: ACASA
Reclame

Lupta de săptămâna aceasta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” din cadrul emisiunii Mâncare pe care a luat sfârșit. Radu, Vanessa, Iulia, Nadejda și Luca au găzduit pe rând, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, câte o cină delicioasă, iar premiul de 5.000 de lei a fost câștigat de Vanessa, având un scor de 69 de puncte.

Tânăra și-a delectat oaspeții cu un meniu compus din supă cremă de ardei copți cu piure de ceapă și cartofi, risotto cu sparanghel și mușchi de vită, sorbet de lămâie cu mentă. În ciuda aperitivului mai puțin obișnuit pentru care a optat, gazda a primit numai complimente pentru stilul său de gătit: „Mi-a plăcut foarte, foarte mult aroma pe care a avut-o”, a spus Luca.

Sorbetul de lămâie a stârnit și el numai cuvinte de laudă: „Mi-a plăcut că e un desert ușor, răcoros, tocmai bun după o friptură. A reușit să încheie cina foarte echilibrat”, a declarat Nadejda.

Felurile de mâncare inedite nu au putut să bată impresia lăsată de Vanessa invitaților săi. Cei patru concurenți au fost uimiți să afle de ocupațiile gazdei: „Momentan am un proiect în Italia. O să pictez o catedrală, care o să fie un club de noapte”, a povestit tânăra.

De asemenea, drept surpriză Vanessa le-a ghicit concurenților în cărți de tarot! Acest moment a stârnit controverse printre oaspeți: „Nu mă așteptam la surpriza asta. Artiștii sunt de neînțeles”, a mărturisit Luca. Și Nadejda a fost uimită să afle de această pasiune a fetei: „Vanessa este plină de surprize”.

Pe lângă șocul de care au avut parte, cei patru invitați ai serii au fost și mai frapați să ia parte la această activitate. „Chiar așa e! Mi s-a zbârlit părul pe mâini! Mi se pare genial!”, „Am simțit fiecare cuvânt pe care mi l-a spus Vanessa când mi-a citit în cărți!”, „Incredibil… mi s-a potrivit!” au fost câteva dintre reacțiile concurenților.

Totuși, alegerile Vanessei s-au dovedit a fi inspirate, fapt pentru care s-a și clasat în fruntea clasamentului de săptămâna aceasta. Tânăra a fost extrem de bucuroasă de reușita sa, dar mai ales de experiența trăită: „Am câștigat niște prieteni pe cinste!”, a declarat aceasta.

De luni începe o nouă serie de cine pline de surprize și preparate delicioase, realizate de concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă. Nu ratați Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending