Connect with us

Emisiuni

Câştigătoarea sezonului 11 chefi la cuțite, viață demnă de scenariu de film. „Am renunțat la tot şi m-am dus cu inima…”

REAMINTIM CĂ VIPERELE VESELE AU DEZVĂLUIT NUMELE CÂŞTIGĂTOAREI.

Published

on

Cine este Nina Hariton, câştigătoarea marelui premiu în valoare de 30.000 de euro?

Nina Hariton a venit tocmai de la Paris pentru a lua parte la Chefi la cuțite 2023 și a reușit să-i impresioneze pe chefi şi să primească trei cuțite de aur. Câștigătoarea sezonului 11 a primit cu bucurie cuțitul de la chef Bontea și i-a promis că va ajunge chiar în finală.


Dacă dumneavoastră îmi dați al treilea cuțit merg la dumneavoastră. Și mergem în finală, vă promit chef. Pentru că îmi doresc, am ambiție și pentru că am gust”, a promis Nina Hariton, la audiții.

Nina Hariton este din Republica Moldova și locuiește la Paris din 2015. La cei 31 de ani, concurenta lucrează ca agent imobiliar, dar are o experiență uriașă în bucătărie. A lucrat cinci ani în restaurante renumite din Franța, dar a fost nevoită să renunțe la bucătărie, din cauza programului încărcat și pentru a avea mai mult timp pentru fiul ei de 7 ani.

Concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea are o familie superbă, un soț şi o fiică de 7 ani, și locuiește la Paris. De remarcat este că aceasta are o poveste de viață asemănătoare cu cea a unui scenariu de film.

Aceasta a renunțat la tot, la visurile ei, la facultatea de teatru din Galați, şi a ales marea iubire.
„Am ajuns la Paris după iubire, după dragoste, după soțul meu actual. Ne-am cunoscut la o petrecere în Republica Moldova. El era în Franța, ne-am văzut trei luni și apoi m-am hotărât, la propunerea lui, să îl urmez și să merg în Franța. Am renunțat la tot și m-am dus cu inima. Când am plecat în Franța am renunțat la facultatea mea de teatru din Galați și l-am urmat pe el acolo. Am întâlnit un chef bucătar și a fost ca o lumină”, a mai spus concurenta.

media ținută sub control

media ținută sub control

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending