Connect with us

Emisiuni

Câștigătorii de la Next Star au oferit un spectacol de excepție în finala Junior Chef

Published

on

La început au fost peste 1600 de copii hotărâţi să demonstreze că sunt cei mai buni bucătari din ţară, la final au rămas 12 dintre cei talentaţi, urmând ca luni, să aflăm cine este primul Junior Chef al României.

A fost cel mai simpatic şi amuzant show culinar în care copiii nu şi-au demonstrat doar talentul în bucătărie, ci şi pasiunea pentru arta gătitului.

În marea finală, cei mici au avut ca invitaţi alţi copii extrem de pasionaţi, dar de data aceasta, muzica este cea care le ocupă tot timpul, pentru că Omar, Elena şi Teodora sunt câştigătorii primelor trei sezoane ale super show-ului “Next Star”, care au venit să cânte, să deguste preparatele finaliştilor, dar şi să le acorde note.

Astfel, la finalul timpului de gătit destinat probei, micii bucătari au fost încântaţi cu un super concert ţinut de Omar, Elena şi Teodora în parcul Herăstrău, pentru că proba a avut loc în aer liber:

“Au nişte voci senzaţionale! Mi s-a făcut pielea de găină când i-am ascultat şi chiar nu mi s-a mai întâmplat asta”, povesteşte Maria, una dintre finalistele concursului.

Concertul va putea fi urmărit la “Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1.

Tot atunci, telespectatorii vor afla cine este cel mai talentat puşti din România, în bucătărie, ales de cei trei juraţi, Anca Lungu, Marius Florea Vizante şi Horia Vîrlan.

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending