Câștigătorii loteriei „La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” vor intra în posesia premiilor

0
599

Polus Center Cluj a răsplătit fidelitatea clienților săi în cadrul loteriei ”La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” cu o frumoasă maşină Mini One, şi o bestie BMW seria 3, model 318d. Predarea celor două mari premii către fericiții câștigători va avea loc joi, 10 ianuarie 2013.

În perioada 12 noiembrie – 22 decembrie, la Polus Center s-a desfăşurat loteria publicitară „La Polus, TU îţi alegi cadoul de Crăciun” ce a pus la bătaie două cadouri pe patru roţi – o frumoasă maşină Mini One, şi o bestie de BMW seria 3, model 318d.

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câștigătorilor a avut loc în prezența publicului, în data de 23 decembrie, ora 12.00 PM, în Piaţeta Matei Corvin din incinta Polus Center, lângă Biroul de Informaţii. În urma extragerii, doamna Ladoși Daniela din Cluj Napoca a fost desemnată câștigătoare a ”bestiei” BMW seria 3, iar ”frumoasa” Mini One i-a revenit domnului Itu Adrian Florin din Dej.

Autoturismele sunt dotate şi cu un set de anvelope de iarnă oferite de Sigemo. Predarea maşinilor către câştigători se va face în data de 10 ianuarie 2013, la ora 18.00.

Pe lângă cele două autoturisme, în cadrul loteriei au fost câștigate și alte sute de premii instant prin intermediul secțiunii speciale a taloanelor de participare, oferite de partenerii centrului comercial: Happy Park, Gatta, Dockyard, Bargello, Jolidon, Yellow Store, Benvenuti, Nissa, Monesse, Savannah Drinks, Pietra, Takko, Optiplaza, Boudoir, Kingart, Yves Rocher, Dinoland, New Look, Decathlon, Contessa, Hervis, Millefiori, London Tailors, Vodafone, Pet mag, Roma Jewelry & Accessories, Torry, Croitoria Stil, Queensy, Lee Cooper, Andu, Cavaliere, Tom Tailor, Kenvelo, Pada Murre, Deichmann.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

Comentarii