Connect with us

Emisiuni

Câştigãtorul „Chefi la cuţite”, Andrei Olteanu, se alãturã echipei Star Matinal

Published

on

Foto Credit: ANTENA STARS
Reclame

Începând de astãzi, echipa matinalului de week-end de la Antena Stars le dã întâlnire telespectatorilor, în fiecare dimineaţã, de luni pânã joi, de la 08.00, la Star Matinal. Nasrin Ameri, Andrei Ştefãnescu şi Roxana Constantinescu aduc încă de la primele ore ale dimineții cele mai calde știri din showbizul românesc și nu numai.

Într-o atmosferă mereu veselă și plină de energie pozitivă, telespectatorii primesc cele mai interesante informații despre nutriție, sport, horoscop, modă și lifestyle în general, dar sunt ținuți la curent și cu cele mai noi povești din viața vedetelor invitate în platou. Tot de astãzi, lor li se alãturã şi câştigãtorul celui de-al patrulea sezon “Chefi la cuţite”, Andrei Olteanu.

„Pentru mine este cea mai importantã etapã din cariera mea în televiziune. Sã fii pe post într-un show matinal zilnic nu e deloc puţin lucru, iar asta ne va motiva sã fim şi mai buni. Sunt conştientã cã va trebui sã muncim mai mult, sã facem faţã în continuare provocãrilor, e clar cã nu va fi uşor, dar de un lucru sunt sigurã: va fi foarte frumos. Realizez cã pentru mine e un nou început, chiar dacã vorbim de aceeşi emisiune şi de acelaşi format, iar faptul cã mergem înainte cu aceeaşi echipã minunatã şi unitã cu care am pornit la drum ne bucurãm foarte tare!”, povesteşte Nasrin, care completeazã: „Dupã cinci ani, se formase deja o obişnuinţã sã ne trezim foarte devreme în week-end şi sã declinãm orice invitaţii ale prietenilor. De acum însã, se schimbã lucrurile!”.

Şi pentru Andrei Ştefãnescu, vestea schimbãrii a venit cum nu se poate mai bine: „Este cu adevãrat o provocare şi mã bucur cã sunt pãrtaş la ea. Vorbim de un alt ritm de lucru, e un pic mai complicat pentru cã totul se întâmplã contracronometru, însã noi am rãmas aceeaşi echipã frumoasã, gata sã se bucure de fiecare zi împreunã. Aş putea vedea partea bunã, cã voi avea weekendurile libere de acum încolo, însã asta nu se va întâmpla, pentru cã mai mereu la final de sãptãmânã avem concerte”, a declarat Andrei, care a mai continuat. „M-am întors din Asia Express cu gândul de a scãpa de câteva kilograme, dar se pare cã nici asta nu voi reuşi. Începând e azi, ni s-a alãturat şi chef Andrei Olteanu – câştigãtorul sezonului patru „Chefi la cuţite”!”

„Colaborarea mea cu Star Matinal a început chiar astăzi. Sunt foarte încântat, echipa este minunată, mă simt foarte bine alături de Andrei și de Nasrin. Vom fi în formula aceasta de luni până joi, de la 08:00, la 11:45. Voi încerca să gătesc lucruri cât mai simple, cu o interpretare specială, pentru că îmi doresc ca cei de acasă să fure câteva secrete din gastronomie, să învețe cât mai multe rețete, în special cele din gastronomia tradițional!”, a declarat chef Andrei Olteanu.

Vineri, de la 08.00 şi sâmbãtã şi duminicã de la ora 09.00, telespectatorii îi vor primi în casele lor pe Natalia Mateuţ, Zizica şi Mircea Eremia, în cadrul Star Matinal de weekend cu mixul perfect de știri și divertisment.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending