Castigatorul Trofeul Cerbul de Aur Razvan Krivach din Romania ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Castigatorul Trofeul Cerbul de Aur Razvan Krivach din Romania !

Published

on

Trofeul Cerbul de Aur va rămâne în în România, el fiind acordat, sâmbătă seară, lui Răzvan Krivach şi trupei sale, premiul al treilea şi premiul publicului fiind acordate, de asemenea, artiştilor români, transmite corespondentul MEDIAFAX.
            Locul al doilea, în valoare de 7.000 de euro, a fost acordat trupei Biondo din Suedia, care au fost favoriţi la câştigarea trofeului ediţiei.
            Tony Poptămaş & Desperado feat Alexandra Ungureanu, care au reprezentat tot România, vor împărţi premiul al treilea, în valoare de 5.000 de euro, iar Anamari Dansc a fost cea mai votată concurentă de publicul român.
            Juriul, format din Dida Drăgan ? preşedinte, Alfredo Tisocco (Italia), Antero Paivalainen (Finlanda), Eugen Doga (Moldova), Horia Moculescu, Marty Cintron (solist al trupei No Mercy), Rolf Wetzel (Germania), Valeriu Lazarov şi Victor Socaciu, a acordat premiul juriului francezilor 3Nity.
            Prin urmare, trei din cele cinci premii acordate, sâmbătă seara, la cea de-a 16-a ediţia a festivalului Cerbul de Aur de la Braşov vor rămâne în ţară.
            Răzvan Krivach spunea, înainte de anunţarea rezultatelor, într-o conferinţă de presă, că este aproape sigur că el va fi câştigătorul trofeului. Iar pronosticul lui a fost corect.
            „Vreau în primul rând să le mulţumesc colegilor mei, nu doar celor şase care se află acum pe scenă cu mine, ci şi celorlalţi care formează echipa mea. Asta pentru că toţi au câştigat în seara aceasta, şi nu doar numele Răzvan Krivach”, a spus Krivach la primirea trofeului.
            El a spus că în momentul anunţării câştigătorului nu a simţit decât inimile colegilor lui bătând şi şi-a adus aminte că nu a încărcat suficient clapele pentru a susţine recitalul final. După recitalul finaliştilor şi anunţarea câştigătorilor, seara a fost încheiată cu recitalul britanicilor de la Simply Red, care şi-au anunţat retragerea în 2009. [youtube=http://www.youtube.com/watch?v=G3b-jU5k-xI&feature=related]

Sursa: Mediafax, www.tvr.ro , www.cerbuldeaur.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending