Connect with us

EVENTS

CASTING. Ruxandra Ion cauta tineri actori pentru un nou proiect

Published

on

Act Smart House, compania care deține și “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion” caută actori pentru un nou proiect!

Astfel,Ruxandra Ion, fondatoarea “TV & Film Academy by Ruxandra Ion” și a agenției de impresariat artistic “Act Smart House” organizează, pe 11 aprilie, de la orele 11:00, la sediul academiei din Str. Căderea Bastiliei nr.41, casting pentru un nou proiect!

La casting pot participa studenții și absolvenții de actorie din toată țara, de la orice facultate de profil, fără limită de vârstă! De asemenea, la castingul organizat la sediul Tv & Film Academy by Ruxandra Ion, pe 11 aprilie, pot participa absolut toți cursanții academiei, indiferent de vârstă!

Absolvenții de actorie sau studenții la o facultate de profil care vor să participe la castingul organizat de Ruxandra Ion trebuie să trimită un CV și o poză reprezentativă (de book), până la data de 4 aprilie, pe adresa contact@academytv.ro

“Act Smart House”, compania care deține și “Tv & Film Academy by Ruxandra Ion” organizează acest casting pentru mai multe proiecte de film și televiziune.

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA, EDITIA PRIMAVARA 2014 va avea loc in data de 19 martie la Ambasad’Or Events & Leasure, eveniment inspired by PERONI. Detalii aici!

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending