Casting voci feminine pentru noi proiecte muzicale (video) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Casting

Casting voci feminine pentru noi proiecte muzicale (video)

Published

on

Ai voce? Iti place sa canti? Vrei o cariera in muzica? Cunosti voci feminine bune? Daca da, atunci vino miercuri, 9 noiembrie , de la ora 20.00 in Club Zebbra sau recomanda celor care au voce sa vina la casting pentru a intra in echipa Rolla 7 Records si a iesi din anonimat!
 

Daca esti persoana pe care echipa Rolla 7 Records o cauta vei avea parte de: un contract pe termen lung pentru un proiect muzical, studio si echipa de profesionisti la dispozitie, proiect muzical si imagine promovate la nivel national si international, o cariera in lumea muzicala, concerte si evenimente din care vei avea niste venituri destul de consistente etc.
 

Participarea este gratuita! La casting pot participa persoane care au voce si isi doresc o cariera muzicala la nivel national si international. Pentru a participa trebuie sa ai voce, cunostinte muzicale, sa stii limba engleza, sa stii ceea ce vrei in viata si sa ai un comportament decent in public etc.
 

Persoanele ce vor participa la casting vor trebui sa cante doua piese:
1. piesa la alegere (piesa care te reprezinta cel mai mult)
2. piesa “Love” a celor de la FunkWhite pe care o poti asculta si invata la urmatorul link (tot acolo sunt si versurile) http://www.youtube.com/watch?v=lgatodzm2le&ob=av3e
 

Pentru a evita aglomeratia va recomandam sa va inscrieti prin e-mail la funkwhite@gmail.com
La urmatorul link aveti un teaser cu cele 10 piese funkwhite pentru a asculta si a decide daca puteti canta asa ceva… http://www.youtube.com/watch?v=8jffb5solv8

Detalii suplimentare la ww.facebook.com/funkwhite sau 0747.521.822. Dupa casting va incepe o noua seara de karaoke & party by MC Nino & Razvan Kid la care puteti sa ramaneti sa va distrati si sa cantati. Organizatorii au pregatite pentru voi multe surprize si premii si in acelasi timp o oferta speciala:
– o sticla de vodka sau whisky + 1l suc = 120 lei
– long drinks = 12 lei
– discount 20% la orice alta comanda

Doar in Club Zebbra in fiecare miercuri la karaoke se va alege vedeta sau vedetele serii ce vor canta la emisiunea lui Horia Moculescu, “Atentie se canta” la TVR 2. Intrarea este libera! Rezervari la 0749.200.002.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending