Connect with us

Concerte

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar

Published

on

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar
Reclame

Connect-R se pregătește temeinic pentru ziua lui. Pe 9 iunie împlinește frumoasa vârstă de 41 de ani așa că va susține un super concert la Arenele Romane în cadrul căruia va avea și special guests. Bilete s-au pus deja în vânzare și pe pot cumpăra de aici: 

Prețul biletelor se va scumpi începând cu 20 martie, iar până atunci se mai pot achiziționa la prețuri promoționale. Toate biletele la Acces VIP sunt sold out la prețul actual de 140 lei, urmând să fie suplimentate la prețul de 270 lei. Biletele pentru Acces general vor crește de la 70 la 75 lei, iar cele pentru Golden Circle se mai pot cumpăra până pe 20 martie la prețul de 130 lei, urmând ca pe data de 20 martie acestea să se găsească la suma de 150 lei.

Hood Famous și Sprint Music vor organiza pe 9 martie la Arenele Romane cea mai frumoasă Zi a lui Ștefan!

Connect-R se bucură de o super popularitate în rândul fanilor săi care așteaptă cu nerăbdare fiecare întâlnire cu celebrul artist. La începutul lunii martie, interpretul a lansat un nou single, un feat de senzație cu Raluka. Piesa a făcut aproape 3 milioane de vizualizări pe youtube în doar două săptămâni de la lansare.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending