Connect with us

Vedete

Cât de gravă e starea de sănătate a lui Horia Brenciu după căzătura din timpul concertului care a devenit virală. „M-am mirat când m-am ridicat”

Cântărețul a știut imediat cum să gestioneze situația și a făcut spectacol

Published

on

Foto Credit: FACEBOOK
Reclame

Horia Brenciu a avut parte de un accident care a fost surprins de către internauți, iar filmările au devenit virale. Artistul a căzutpe scenă, chiar în punctul culminant al concertului, informează ROMÂNIA TV.

Viața de artist vine la pachet și cu clipe de neuitat și nu neapărat toate sunt frumoase. Horia Brenciu înțelege foarte bine acest aspect, deoarece artistul a căzut de pe scenă în timpul unui concert, iar imaginile surprinse de internauți au făcut turul internetului, devenind foarte rapid virale. Din fericire, artistul nu a avut probleme și a reușit să își ducă concertul la bun sfârșit.

VEZI ȘI Florin Călinescu, motivul pentru care nu se mai întoarce în televiziune. Ce decizie a luat actorul la 64 de ani: „Mă străduiesc”

Evenimentul neplăcut a avut loc în cadrul unei eveniment din București, unde artistul întreținea voia bună și atmosfera pentru fanii săi. Totuși se pare că aceștia au avut parte și de o mică porție de amuzament, deoarce, la un moment dat, chiar atunci când atmosfera era mai încinsă, Horia Brenciu a căzut de pe scenă, iar imaginile au devenit în scurt timp virale. Cântărețul a știut imediat cum să gestioneze situația și a făcut spectacol. Imaginile au fost publicate chiar de artist pe contul său de Facebook.

„N-am crezut când am căzut! M-am mirat când m-am sculat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie!’, a scris Horia Brenciu pe rețelele de socializare. Horia Brenciu a continuat să cânte, iar evenimentul a fost un mare succes.

VEZI ȘI Dragoș Pătraru a plecat de la TVR. Realizatorul a dat în judecată Televiziunea Română

Nu numai internauții au fost amuzați de căzătura lui Horia Brenciu, ci și colegii săi de breaslă care nu s-au putut abține din a lăsa un comentariu amuzant la postarea acestuia. Printre vedete s-au numărat Smiley și Adda. Soțul Ginei Pistol i-a transmis un mesaj genial artistului.

„Nu mai iese windmillul ăla ca pe vremuri’.„Eu m-am întors spre scenă și te-am văzut pe jos, am crezut că ai făcut tu o schemă, nu mă așteptam la asta’, i-a spus Alice Badea. De asemenea, Adda a fost surprinsă de momentul lui Horia Brenciu. „Genial’. Totodată, fanii au fost și eu amuzați de situația și au comentat la postarea artistului.

„Ce frumoasă a fost ridicarea, ca și cum ar fi făcut parte din program/ Tipic Horia Brenciu/ Ați văzut ce înseamnă să aveți condiție fizică?! Multă sănătate/ Bravo! Face parte din coregrafie, ești genial/ Vârsta, domnule Brenciu/ Un pic de decență cred că ar da bine/ Ha! Ha! Ai grijă că la 50+ e mai greu cu recuperarea/ Bine că nu te-ai lovit. Contează că ai știut să cazi’, sunt doar o parte din comentariile internauților.

VEZI ȘI Motivul real pentru care Mihai Bendeac a plecat fulgerător de la iUmor. Este grav, adevărul a ieșit la iveală

Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară. Are trei decenii de când a debutat pe micul ecran. Horia Brenciu a povestit în trecut că s-a apucat de muzică după ce a rămas fără proiecte TV.

„Eu am făcut un schimb și acum, când mă gândesc, cred că a fost una dintre cele mai riscante schimbări pe care le-am făcut în viața mea profesională. Din 1993 până în 2003 am trecut prin 7 ani de TVR și 3 ani de Antena 1, după acești 10 ani nu se mai găseau formate. Dacă nu se găsesc formate în cadrul unei televiziuni, tu ai două șanse: una este să pleci de la televiziunea respectivă și alta este să stai și să aștepți, fiind prins de televiziunea respectivă. Eu am ales să plec, dar credeam că notorietatea vine după mine și nu a venit după mine… Adică notorietatea, dacă o faci la o emisiune, ea rămâne la televiziune, oarecum. OK, te cunoaște lumea pe stradă, dar televiziunea e ca doamna pe care trebuie să o gâdili în permanență. Dacă o lași, ea te uită’, a declarat Horia Brenciu.

VEZI ȘI Umilință pentru Pro TV si Antena 1. Kanal D cucereşte din nou piața televiziunii din România aducând cel mai spectaculos format de quiz-show care este fenomen in Olanda, Franța şi Spania. Prezentator ar putea fi Dan Negru

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending