Connect with us

Business

Cat de important este un MBA pentru copii?

Redactia Radar de Media

Published

on

Educatia copiilor este, pentru orice parinte, o prioritate. Suntem constienti de faptul ca traim intr-o lume din ce in ce mai competitiva si, drept urmare, cei mici trebuie sa invete inca de la varste fragede cum sa fie cei mai buni. De aceea, multi parinti isi indruma copiii catre cursuri de specialitate, pe care nu le pot urma in scoli. Nu este vorba despre clasicele cursuri de balet sau muzica, ori despre meditatiile la matematica sau la romana. Este vorba despre cursuri de public speaking, IT sau, mai nou, antreprenoriat. Acestea mai sunt cunoscute si ca cursuri MBA copii. De exemplu, in Craiova, la Happy Kids Academy, sutn disponibile astfel de cursuri pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani. In cadrul unui asemenea curs, copiii vor invata cum sa comunice eficient, cum sa-si promoveze imaginea personala si cum sa isi descopere personalitatea. Acestea sunt lucruri esentiale in dezvoltarea unui viitor adult de succes. De asemenea, printre alte “achizitii” educationale se numara si organizarea timpului, arta negocierii, lucrul in echipa, dar si lucrul individual. Astfel micutii vor invata cum sa fie leaderi in tot ceea ce fac.

 

Pe viitor, copiii ce vor avea un asemenea antrenament, vor fi o mana de lucru valoroasa. Dezvoltarea pietei in domeniul afacerilor necesita antreprenori si manageri din ce in ce mai priceputi. De aceea, educarea copiilor in acest sens este un pas esential. Scoala, din pacate, nu scoate absolventi pregatiti sa infrunte aceasta lume. Copiii care se bazeaza strict pe lucrurile invatate in scoala nu vor sti niciodata cum se conduce o afacere, cum se conduce o echipa sau cum sa fie propriul lor angajat. Copiii trebuie sa stie ce inseamna piata, bugetul,cum sa faca anumite lucruri ce tin de management. Exista sondaje conform carora 50% din noile afaceri nu supravietuiesc in primul an si majoritatea cazurilor o reprezinta managementul defectuos. Un astfel de curs, le va oferi copiilor un start si, daca aceasta lume li se va parea interesanta, vor avea inca de mici bazele a ceea ce inseamna comunicare, cooperare, leadership. Astfel, daca atunci cand vor creste, isi vor deschide propria afacere, sansele de reusita vor fi mult mai mari.

 

Asadar, Happy Kids Academy isi propune sa le ofere copiilor o sansa in acest sens si sa le cultive, prin lectii interactive si interesante, gustul pentru afaceri si antreprenoriat. Pentru ca din orice poate fi facut un business, profesorii de la Happy Kids Academy se vor asigura ca notiunile vor fi prezentate cat mai pe intelesul micutilor, intr-un mod atractiv. Copiii vor invata cum sa isi identifice propriile abilitati si, desigur, cum sa le puna in valoare. Nu se stie ce talent poate ascunde copilul tau!

 

Cum se vor desfasura clasele? Este vorba despre 8 lectii. In prima lectie se vor invata tehnici de comunicare eficienta. Copiii vor invata cum trebuie sa se prezinte, cum sa isi invinga emotiile, cum sa comunice cu cei din jurul lor, ce bariere exista in calea ascultarii si, desigur, cum sa asculte la randul lor. A doua lectie va fi despre marketing personal. Se va invata despre demararea si conducerea campaniei de marketing, ce inseamna propriul brand, marketing-ul personal si multe alte lucruri esentiale in acest domeniu. La cea de-a treia ora se va invata despre organizarea si managementul timpului. Prin povesti si exercitii se va insusi coordonarea eficienta a timpului in folosul copilului. A patra ora este despre finante. Este extrem de eficienta pentru ca cei mici vor fi introdusi in domeniul finantelor si vor invata ce sunt banii. Acest lucru ii va ajuta sa inteleaga valoarea banilor si cum sa ii managerieze eficient. Astfel vor invata sa faca economii, dar si investitii. Un plan de business este oricand binevenit si acesta se va invata in lectia cu numarul cinci. Copiii vor invata cum sa creeze un produs si cum sa ii stabileasca pretul si, de asemenea, ce este un plan financiar. Tehnicile de negociere sunt un alt capitol important si acestea vor fi insusite la ora cu numarul sase. Cei mici vor sti astfel cum sa obtina ceea ce este in avantajul lor. Lectia sapte este una extrem de importanta pentru ca li se va vorbi copiilor despre ce inseamna leadership. Trebuie sa stie ca sunt mai multe tipuri de leaderi si de faptul ca un leader nu este sef, ci este una din “caramizile” importante care stau la baza afacerii. Un leader trage intotdeauna alaturi de ceilalti si stie cum sa imparta sarcinile cat mai eficient. Ultima lectie, cea cu numarul opt, va fi pentru recapitularea cunostintelor.

 

Cu acest curs MBA de la Happy Kids Academy, cu siguranta, cei mici vor avea pe final mai multe notiuni de leadership, management, si alte lucruri ce tin de antreprenoriat decat multi adulti. Importanta unor asemenea cursuri este enorma si, chiar daca efectele lor nu se vad imediat, cu timpul o astfel de formare va fi vizibila. A invata sa comunice nu ii va ajuta doar in afaceri, ci si la scoala sau in viata de zi cu zi, iar a invata sa isi managerieze timpul va fi un lucru eficient pentru ei (vor sti cum sa faca ziua mai productiva si cum sa se organizeze mai bine cu temele, scoala, joaca etc.). Pentru mai multe detalii si pentru a-i oferi copilului tau un start deosebit in lumea adultilor, contacteaza acum Happy Kids Academy!

 

Comentarii

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale, vă rugăm să ne contactați pe email.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

AttoSoft sustine performanta si ofera soft pentru service-uri auto

AllProWeb.ro

Published

on

AttoSoft.ro

AttoSoft.ro este o companie a carei activitate are in prim plan evolutia clientilor sai si performanta business-urilor, oferind de la soft pentru service-uri auto, la programe de gestiune pentru retail, programe de salarizare bugetari si pana la software pentru invatamant.

Incepand cu anul 1995, compania ofera solutii software competitive, materializate in programe si servicii smart. In momentul in care echipa AttoSoft a inceput sa creeze software ERP, singurii competitori din tara erau firmele care traduceau si adaptau cerintelor antreprenoriale software-uri din tari precum Franta sau Italia. Azi, se poate vorbi despre ani de experienta, produse si servicii diferite, despre performanta.

Luand in considerare necesitatile antreprenorilor cu afaceri auto, AttoSoft.ro a creat aplicatii care sa raspunda pozitiv solicitarilor acestora. In mod cert, utilizarea unui program de gestiune piese auto este net superior oricarei alte abordari.

MyManager, primul soft romanesc pentru service-uri auto

La 5 ani de la infiintare, AttoSoft a lansat a doua generatie de software, profitand de experienta anterioara. Cu un concept nou in ceea ce priveste bazele de date si cu o interfata mult pe plus, aplicatiile create reusesc sa convinga peste 600 de antreprenori. MyManager, de exemplu, era in 2001 singura aplicatie romaneasca dedicata afacerilor cu piese auto, o aplicatie cu un succes notabil la Salonul Auto Bucuresti din acelasi an.

MyManager este in prezent aplicatia optim de utilizat de catre cei care se regasesc in urmatoarele situatii:

 • detin un service auto si pun accent pe calitatea serviciilor pe care le ofera;

 • pun accent pe productivitatea activitatilor si isi doresc sa gaseasca solutii pentru a inlocui intocmirea documentelor manual;

 • urmaresc sa identifice o sursa care sa ofere informatii corecte si relevante, in functie de care sa ia cele mai bune decizii.

Potrivit reprezentantilor AttoSoft, “Implementarea solutiei software MyManager® reprezinta serviciul prin care sistemul informatic este configurat pentru a elimina neajunsurile activitatii dumneavoastra (…) Rolul firmei noastre este de a realiza configurarile tehnice ale software-ului si ale hardware-ului, dar mai ales de a organiza procesele de analiza a activitatii, inventariere, modificare a procedurilor de lucru, instruire teoretica si practica a operatorilor etc.”

Avantajele utilizarii MyManager

MyManager ofera o serie de avantaje, indiferent de versiunea pe care proprietarul service-ului decide sa o achizitioneze. Cele mai importante, le includ pe urmatoarele:

 • optimizarea tuturor activitatilor desfasurate in service si programarea eficienta a clientilor, prin programarea posturilor de lucru;
 • obtinerea automata a documentelor de gestiune primara, in speta, devize (oferta, comanda, final de lucrari), procese verbale si note de comanda;
 • consultarea automata a stocurilor;
 • transmiterea comenzilor pentru piese auto catre furnizori;
 • receptia pieselor auto.

Toate aceste avantaje cumulate, au ca rezultat reducerea numarului de angajati, fluidizarea activitatilor si, in consecinta, performanta business-ului. Managementul operational va fi eficient si controlul sporit va permite o gandire strategica eficienta pentru viitor.

AttoSoft sustine dezvoltarea companiilor pe care le detin clientii, prin implementarea unor solutii inteligente care sustin calitatea si performanta. Nu exista business care sa nu functioneze optim atunci cand se fac eforturi, iar service-ul auto nu face abatere de la aceasta regula.

Continue Reading

Business

Pompele submersibile și pompele de apă industriale – când și unde se utilizează?

Avatar

Published

on

pompe-apa-industriale

Apa curentă este încă o problemă în zonele rurale în zilele noastre. Motivele pentru care se întâmplă acest lucru sunt numeroase, iar unele dintre ele se referă chiar la lipsa de cunoaștere în cauză. Avantajele cu care pompele de apă vin la pachet sunt numeroase, iar în cele ce urmează vor fi expuse mai pe larg.

Înainte de toate, trebuie enunțat principiul de funcționare al pompelor de apă: ele sunt mașinării sau aparate ce transformă energia de ordin mecanic în energie hidraulică sau pneumatică, după caz. Scopul este unul clar – transportul fluidului care primește această energie, supusă transformării înainte, către destinația finală, respectiv propria locuință.

Despre pompele submersibile de apă

Acestea sunt instrumente ce ajută la alimentarea locuințelor noastre constant cu apă. Pentru a funcționa, ele trebuie să fie introduse în lichidul de pompare ce are rolul de a izola perfect pompele. Acestea arată ca niște cilindrii, de lungimi variate.

Pompa submersibilă de apă nu funcționează niciodată singură, ci acompaniată de motor, fiind montate în același corp. Acesta va fi introdus în puțul în cauză, sub nivelul apei pentru o funcționare corectă și permanentă. În caz contrar, atunci când pompa nu se află sub apă, ea se poate arde extrem de ușor deoarece nu își mai poate îndeplini funcțiile, funcționează în gol, mai pe românește.

Celor ce dețin o astfel de pompă li se recomandă să verifice constant nivelul apei pentru a nu exista probleme de genul arderii acesteia.

Avantajul uriaș cu care aceastea vin la pachet se referă la faptul că au capacitatea de ridicare a apei la un nivel destul de ridicat. Mai exact, pot extrage apa de care avem nevoie chiar și din puțuri foarte adânci, fără ca presiunea jetului de apă de la robinet să scadă.

Totodată, trebuie menționat și faptul că ridică apa din subteran fără a se folosi de presiunea aerului.

Despre pompele de apă industriale, regăsite și în stocul magazinului euro-industrial.ro

Spre deosebire de cele submersibile, pompele industriale de apă dispun de o mai mare putere cu care pot ridica eficient apa la suprafață. Ele pot fi folosite pentru uzul casnic, bineînțeles, acolo unde nevoia de apă curentă este una mare tot timpul.

Însă, cu toate acestea, scopul cu care pompele de apă industriale au fost create se referă la folosirea lor alături de aplicații ce necesită mai multă putere de pompare. De exemplu, aceste pompe de apa industriale sunt ideale pentru a alimenta spațiile comerciale cu apă, sediile mari ale firmelor, complexurile unde angajații lucrează mult cu apă și așa mai departe.

Mai multe detalii în acest sens se regăsesc și pe euro-industrial.ro, în broșurile produselor. Totodată, același site poate oferi astfel de pompe celor ce le caută la un raport calitate – preț optim. Suportul pentru a face alegerea corectă face parte tot din pachetul de avantaje cu care echipa își întâmpină clienții.

Comentarii

Continue Reading

Business

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

Avatar

Published

on

Produsele perfecte pentru amenajarea unei bai retro!

In toate locuintele exista spatii extrem de importante precum baia, iar aceasta poate fi decorata in moduri extrem de variate in functie de preferintele fiecaruia in parte, ori in functie de trendurile existente.

Fiecare dintre noi ne dorim sa ne putem decora locuinta dupa bunul plac insa adesea bugetul ne impiedica sa facem acest lucru. Ei bine, in materie de decoratiuni pentru baie, exista solutia perfecta prin care putem achizitiona dusuri si baterii retro sanitare de cea mai buna calitate dar si la preturi foarte avantajoase.

Cu siguranta orice obiect din baie si in general din toata casa trebuie ales cu atentie chiar daca nu este tocmai usor sa va ganditi la cele mai bune variante astfel incat acestea sa se asorteze perfect intre ele.

In ceea ce priveste aceste simple baterii la prima vedere, alegerea potrivita poate avea un efect major asupra aspectului general si astfel aveti nevoie de un produs care sa se poata integra perfect in decor si bineinteles sa fie complet functional. Din acest punct de vedere,  daca va numarati printre aceia care sunteti fani ai decorurilor retro si va doriti cele mai atractive si de calitate accesorii pentru o baie retro, atunci trebuie sa accesati site-ul celor de la Evivo.ro.

De asemenea, daca va intrebati de trebuie sa acordati o importanta deosebita acestui subiect si de ce trebuie sa alegeti cea mai buna calitativ baterie pentru chiuveta, raspunsul este unul foarte simplu. O baterie pentru baie de-o calitate superioara, va va  ajuta sa economisiti  bani, timp si in plus sa va bucurati si de cele mai placute experiente la fiecare utilizare, pentru un timp cat mai indelungat.

 

Alegerea unei baterii baie retro nu este tot timpul una usoara. Dupa cum am vazut, trebuie sa tinem cont de mai multe elemenete, toate foarte importante. Magazinul online Evivo.ro va pune la dispozitie o gama vasta de baterii sanitare, iar cel mai important avantaj cel mai mare in cazul acestui comerciant este faptul ca fiecare produs este insotit de o descriere a aspectelor esentiale. Astfel, alegerea facuta va fi in cunostinta de cauza si mult mai simplu de realizat.

Accesand site-ul celor de la Evivo.ro, nu veti gasi doar o gama variata de baterii retro pentru baie, ci o intreaga varietate de diverse produse utile in locuinta, fiind impartite in urmatoarele categorii:

 • Pentru baie
 • Pentru bucatarie
 • Instalatii si accesorii

Toate acestea sunt produse de cea mai buna calitate disponibile la preturi foarte avantajoase.

Astfel ca tot ce trebuie sa faceti daca va doriti o baie retro si nu numai, este sa accesati site-ul Evivo.ro care va este pus la dispozitie la numai un simplu click distanta si va  veti putea bucura de o gama extrem de variata de produse la preturi foarte accesibile dar si cu un design extrem de  atragator.

In plus, in cazul in care aveti orice nelamurirle, nu ezitati sa ii contactati pe acestia si astfel veti beneficia de toata asistenta necesara, fie pe chat-ul online, fie prin telefon sau e-mail. De asemenea, produsele sunt insotite de garantie fiind disponibile direct din stoc iar livrarea se va efectua in cel mult doua zile de la momentul plasarii comenzii.

 

 

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Publicitate

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0