Connect with us

UTILE

Cât de rentabil este un gazon artificial de tenis?

Published

on

Reclame

Te gândești să alegi un gazon sintetic tenis și nu ești sigur dacă faci alegerea potrivită? Motivele pentru care o astfel de soluție ar putea fi mai bună decât alternativa clasică sunt multe, iar mai jos le vei află pe cele mai importante. Hai să vedem împreună care sunt beneficiile tale pe termen lung!

Economisești apă

Iarba sintetică înseamnă conservare pentru resursele naturale. Apa este o preocupare majoră, în special pentru cei care trăiesc în regiuni uscate. Folosind un gazon natural, poți consuma foarte mulți litri în fiecare an. Pe de altă parte, cel un gazon artificial tenis garantează un raport calitate/preț superior. Acesta nu necesită deloc udare, iar tu nu o să întâmpini niciun fel de dificultate.

Reduci costurile de întreținere

Iarba sintetică înseamnă plăți la facturi mult mai mici. Chiar dacă vei achita inițial un anumit cost pentru montaj, pe parcurs îți vei da seama că aceasta este o decizie bună. Nu va mai fi nevoie de o întreținere amănunțită și se va economisi mult pe partea financiară în acest proces. Asta se întâmplă pentru că nu mai este necesară udarea săptămânală, cosit sau alte procese.

Ai un gazon prietenos cu mediul înconjurător

Iarba naturală este un mediu care necesită îngrășăminte și insecticide pentru a fi protejată. Asta presupune mai multă poluare pentru mediul înconjurător. Un gazon artificial tenis nu mai are nevoie de astfel de produse, iar tot ce ai de făcut este să te bucuri de utilizarea lui.

Produsul se menține în aceeași stare

Iarba sintetică arată la fel precum cea naturală și se menține mult timp în stare intactă. Verdele solid transmite faptul că este un produs autentic, ceea ce duce la o imagine de prezentare solidă. Nu mai există nici patogeni dăunători, nu se mai formează noroi și ai parte de un teren tenis mai sănătos pentru oricine.

Cumpără un gazon de tenis de calitate

Randamentul gazonului artificial este mult superior celui natural, iar o asemenea decizie înseamnă multe avantaje. În funcție de fiecare teren tenis, ai nevoie însă de anumite lungimi și trebuie să faci un calcul pentru costurile finale. Alege tipul de gazon care se potrivește cel mai bine situației. Ulterior, asigură-te că montajul este efectuat de o echipă de profesioniști și nu vei da greș.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV23 de ore ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show23 de ore ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV23 de ore ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show23 de ore ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni2 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show6 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema6 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni7 zile ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending