Cat Music si Vlad Ionescu lanseaza “The Music / Scoala Industriei Muzicale”
Connect with us

Life Style

Cat Music si Vlad Ionescu lanseaza “The Music / Scoala Industriei Muzicale”

Published

on

Unul dintre cele mai ambitioase proiecte din Romania, „The Music / Scoala Industriei Muzicale”, este prima scoala de muzica care integreaza atat partea de talent management, cat si pe cea de productie muzicala.

The Music este un joint venture dintre cel mai puternic brand al industriei muzicale, Cat Music, Vlad Ionescu – fondatorul Scolii de Televiziune „Tudor Vornicu”, cel care a impus standardele invatamantului vocational media in Romania si profesionisti de prima marime ai peisajului muzical autohton. Cu suportul deMoga Music, Voltaj Academy si Big Bounce – scoala de dans a lui CRBL, „The Music” ii va avea ca profesori pe Marius Moga, Calin Goia, CRBL, hitmaker-ul Laurentiu Duta, dar si pe Elena Gheorghe, care le va dezvalui cursantilor secretele meseriei de artist.

Un pachet complet in cadrul programului KickStart contine: 1.evaluarea potentialului artistic și de prezentare, 2.cursuri de stil, make-up, marketing si branding personal, prezentare in public, in fata camerei de filmat si de fotografiat, 3.cursuri de canto, 4.compoziție piesa, aranjament muzical, 5.inregistrare si masterizare audio in studio professional, 6.videoclip (sinopsis, scenariu, decupaj, filmare, montaj) si 7.promovare pe canale digitale, radio si TV.

Durata cursurilor, pentru fiecare specializare, este intre 24 – 36 de saptamani, impartite astfel: 30% notiuni teoretice pure, 40% aplicatii practice (proiecte de laborator) si 30% practica la partenerii din industrie.

„The Music” este o entitate educationala si de formare care a luat nastere raspunzand la nevoile industriei muzicale pentru personal calificat in urmatoarele domenii: ingineri sunet si producție muzicala, organizatori, manageri de concerte si regizori sau producatori de videoclipuri.

Despre The Music | Scoala Industriei Muzicale

Organizat ca o institutie de invatamant vocationala sau post liceala, The Music propune o programa in care cursurile teoretice, sedintele de laborator si practica in industrie reprezinta un mix ideal, al carui scop este formarea de absolventi, pregatiti in conformitate cu cerintele reale ale pietei, capabili sa tina pasul cu evolutia tehnologiei si cu progresul curentelor artistice. Prioritatea scolii de muzica este sa ofere un mediu de invatare placut, eficient, cat mai apropiat de rigorile si disciplina profesionala pe care industria muzicala le cere in ziua de azi.

Despre Cat Music

Advertisement

Cat Music este principalul jucator din industria muzicala romaneasca. De-a lungul timpului, din portofoliul Cat Music au facut parte trupe-fenomen care au scris istorie: O-Zone, Andre, 3 Sud Est, BUG Mafia, La Familia, N&D, Class, Ro-Mania, Valahia si multe altele. Cu o cota de piata de peste 30% si un catalog impresionant ce depaseste 6000 de piese, Cat Music reprezinta unii dintre cei mai influenti si de succes artisti ai momentului – Delia, Elena Gheorghe, Smiley, CRBL, What’s Up, Andreea Banica, Giulia, Voltaj, Mandinga, Shift si altii. Artiștii de top din portofoliu și cei peste 1 milion de abonați la canalul de youtube sunt atuurile care confirmă pozitia de lider a Cat Music.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending