Cătălin Botezatu a declarat că îşi doreşte un copil cu Anda Adam - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Cătălin Botezatu a declarat că îşi doreşte un copil cu Anda Adam

Published

on

După ce au uimit o ţară întreagă la Media Music Awards, în urma sărutului pasional pe care l-au avut pe scenă, Bote a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a-şi întemeia o familie cu celebra Anda Adam.

Catalin Botezatu_2

Au venit împreună la Media Music Awards, au păşit de mână pe covorul verde şi au făcut un show de neuitat pe scenă: mult discutatul sărut! În concluzie, Bote şi Anda au fost nedespărţiţi la Sibiu. Ce se ascunde în spatele acestui sărut? Ne mărturiseşte însuşi designerul: “Între mine şi Anda nu e un artificiu de imagine, aşa cum îşi închipuie lumea. Ne leagă o prietenie frumoasă bazată pe faptul că ne înţelegem foarte bine. Anda este o persoană care munceşte enorm de mult, care face un show cu totul şi cu totul profi! Am nevoie de o femeie care să accepte că eu sunt mereu plecat, iar munca e pe primul loc. Anda e genul acesta de femeie… La ea e ziua şi concertul. Poate acesta e motivul pentru care ne potrivim: fiecare înţelege munca celuilalt”, a recunoscut Botezatu.

Liber de contract, designerul recunoaşte că îi place viaţa pe care o trăieşte acum, dar nu exclude posibilitatea unei familii alături de solistă. “Nu ştii niciodată ce îţi rezervă viaţa. Eu nu am fost adeptul familiei, al copiilor. Cu Anda e ceva special, aş face un copil cu ea. O cunosc de mulţi ani. Merg des la concertele ei! De fiecare dată când introduce ceva nou în show, mă sună şi îmi povesteşte, îmi cere părerea. Nimeni nu ştie că fratele ei, care acum e plecat în Austria, a lucrat pentru mine ca model. Vara asta, i-am cunoscut şi mama. E o femeie superbă, iar Anda îi calcă pe urme”, a declarat Cătălin Botezatu, citat de Ring.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending