Cătălin Botezatu, “descusut” de Denise Rifai, într-un interviu de neratat! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Talk Show

Cătălin Botezatu, “descusut” de Denise Rifai, într-un interviu de neratat!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

Celebrul creator de modă răspunde celor mai tranșante întrebări, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, de la ora 22:30, la Kanal D!

Duminică, 12 septembrie, de la ora 22:30, Denise Rifai îl va avea că invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe celebrul creator de modă și om de televiziune Cătălin Botezatu. Interviul va fi un adevărat exercițiu de sinceritate, Cătălin Botezatu va răspunde întrebărilor care vor face lumină în toate aspectele vieții sale, atât profesionale, cât și private, atât de dezbătute în presa autohtonă de-a lungul anilor.

 

Cătălin Botezatu este cel mai cunoscut creator de modă din România, și-a început cariera ca fotomodel, devenind ulterior designer, de atunci bifând performanță după performanță în lumea modei, creațiile sale fiind foarte apreciate în lumea întreagă.

Prin intermediul interviului de duminică seară, de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, telespectatorii îl vor putea descoperi pe omul din spatele brandului Cătălin Botezatu.

 

“A încercat AnaMaria Prodan să îți cumpere votul la <Bravo, ai stil>?”, “Ai mințit că ai fost ucenicul lui Gianni Versace?”, “Ți-a fost pusă viață în pericol din cauza cămătarilor?”, “Ai fost abuzat în închisoare?”, “Care a fost cel mai bun rol pe care l-ai jucat în viață?”, “Iubești?”, “Ți-a fost vreodată rușine de alegerile făcute?” sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Cătălin Botezatu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, duminică, de la ora 22:30.

 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending