Connect with us

Vedete

Cătălin Botezatu i-a făcut cea mai tare caracterizare Danei Budeanu

Published

on

Reclame

Cătălin Botezatu i-a făcut cea mai tare caracterizare Danei Budeanu. Ce a putut să spună celebrul designer despre creatoarea de modă.

Cătălin Botezatu a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa Danei Budeanu. Acesta o consideră o femeie deosebit de inteligentă, cu care ar avea ce să discute tot timpul.

Cătălin Botezatu, caracterizare supremă pentru Dana Budeanu

Cătălin Botezatu chiar a spus că Dana Budeanu are „creier cât pentru un milion de femei”. Cătălin Botezatu a mers mai departe de atât și a afirmat că și-ar dori și el să aibă o femeie cum este vedeta. Creatorul de modă consideră că ar avea ce să învețe de la aceasta.

„Îmi mai place și Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV.

Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu, pentru că ai tot timpul ceva de discutat cu ea. E o femeie de la care ai ce învăța”, a fost caracterizarea făcut de Cătălin Botezatu pentru Dana Budeanu.

Celebrul designer a mai avut cuvinte de laudă și pentru Mihaela Rădulescu Acesta a spus că nici măcar nu îl interesează dacă este sau nu operată dar cert este că o place foarte tare din toate punctele de vedere.

„Mihaela Rădulescu îmi place rău. Nu știu cât de operată este, dar îmi place rău”, a spus acesta, la Pro TV.

Cătălin Botezatu îi ia apărarea Biancăi Drăgușanu

Cătălin Botezatu i-a mai luat apărarea și fustei sale iubitei, Bianca a Drăgușanu. Aceasta este mereu criticată din cauza faptului că apelează des la tot felul de operații estetice. 

El a spus că unele femei devin personaje, acesta fiind probabil și cazul Biancăi Drăgușanu. De altfel, designerul a spus că vedeta nici măcar nu are așa multe operații. Și poate să facă ce vrea oricum „pentru că este Bianca Drăgușanu”, a fost argumentul acestuia.

SURSA: FANATIK

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending