Catalin Botezatu impresionat de baietii din Ceamurlia de Jos, in show-ul ''Mi-s de la tara'' la Prima Tv! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Catalin Botezatu impresionat de baietii din Ceamurlia de Jos, in show-ul ”Mi-s de la tara” la Prima Tv!

Published

on

Chiar daca numele localitatii provine din limba turca si inseamna „namol”, Catalin Botezatu nu s-a impotmolit in Ceamurlia de Jos, ba dimpotriva, a avut aici o experienta de neuitat.

botezatu

Vedeta a lasat timp de doua zile prezentarile de moda si a luat barca, vaslind nerabdator, in cautarea baietilor numai buni pentru „Mi-s de la tara”.

Iubitor de cai, Catalin a fost impresionat de pasiunea baietilor din Ceamurilia de Jos, care stiu sa calareasca de mici si sunt invatati sa aprecieze nobletea acestor animale pe care nu le-ar da in schimbul „cailor putere”.

Si ca impresia sa fie completa si in acord cu pasiunea lui Catalin Botezatu pentru moda, nu mica i-a fost mirarea când a auzit ca, in aceasta zona, porcii se striga… gucci gucci!

Aventurile lui Catalin Botezatu in Ceamurlia de Jos, le puteti urmari la “Mi-s de la tara”, luni, 7 octombrie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending