Connect with us

A-Z NEWS

Cătălin Botezatu: “Iubesc copiii altora, eu nu sunt pregătit să devin tată”

Published

on

Reclame

Cătălin Botezatu s-a dezbrăcat de secrete și a răspuns la cele mai incomode întrebări din viața lui. Deși tabloidele îl cuplează în fiecare săptămână cu câte cineva, designerul a declarat că nu are o relație în momentul de față.

“În momentul acesta nu sunt cu nimeni din acel punct de vedere. Sunt doar eu cu propria-mi persoană. Te naști singur și mori singur. Să ai în preajma ta o femeie, asta e relativ. Prin viața mea trec multe femei, dar unele sunt meteoriți, altele își mai pun câte o amprentă.”, a spus Bote.

Catalin a fost întrebat de catre reporterițele “Monden Events” anumite lucruri despre un subiect foarte delicat: copiii. “Îmi plac foarte tare copiii altora. Nu mă văd în stare să cresc un bebe de la 0 luni. Cred că mi-ar plăcea să îl cresc de la 6-7 luni încolo. Iubesc copiii, dar nu știu dacă sunt pregătit să cresc un copil, dacă am timp și dacă îmi pot asuma o astfel de responsabilitate și nu știu dacă cumva, într-un final nu ar deveni subiect într-un divorț, într-un scandal mediatic.

Tocmai de aceea nu sunt adeptul căsătoriei. Poți trăi cu o femeie, poți avea o relație și un copil fără să fii căsătorit.”, a spus creatorul de modă. Acesta a amintit că în urmă cu 7 ani a adoptat la distanță un copil din Malaezia, de întreținerea căruia se ocupă și în prezent.

Sursa: Zeus TV

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending