Connect with us

A-Z NEWS

Cătălin Botezatu le-a pus la treabă pe concurentele de la Next Top Model (galerie foto)

Published

on

Rămase în competiţia pentru statutul de top model, concurentele de la Next Top Model by Cătălin Botezatu trebuie să ajungă să aibă un corp perfect. Şi pentru că nu este suficient să ai gene bune pentru a avea o siluetă de invidiat, Cătălin Botezatu le-a trimis pe fete la sală.

Lux, locaţii exotice, petreceri mondene, şedinţe foto inedite sunt doar o parte dintre promisiunile show-ului Next top Model by Cătălin Botezatu, difuzat de Antena 1, în fiecare joi, de la ora 20.20.

Dacă telespectatorii se pot bucura de acestea fără alte eforturi, pentru concurente există şi reversul medaliei: disciplină, ambiţie şi, mai ales, multă muncă. Aceasta din urmă include şi antrenamentele sportive pe care fetele vor trebui să le facă pentru a avea un corp de top model.

Pentru cel de-al treilea episod al competiţiei, difuzat joi, 17 februarie, concurentele au mers să se antreneze la World Class, cel mai luxos centru de întreţinere din România. Atent îndrumate şi supravegheate de instructori, concurentele au făcut exerciţii de aerobic, spinning sau fitness.

Acest lucru nu s-a dovedit prea simplu, cu atât mai mult cu cât antrenorii nu au cedat scuzelor sau rugăminţilor prin care fetele încercau să se sustragă de la antrenament. Nici nu au vrut să audă de pretexte precum “mi-a scăzut glicemia”, “am amigdalele scoase şi respir greu” sau “nu port sutien şi mă dor sânii”.

Provocările lansate de Bote pentru fetele de la Next Top Model nu se opresc aici. Tot în emisiunea de joi, 17 februarie, fetele vor fi protagonistele unei şedinţe foto senzaţionale. Dacă în episodul trecut s-au lăsat fotografiate la Grădina Botanică, printre şerpi, scorpioni, şobolani şi alte vietăţi, nici acum nu vor scăpa prea uşor.

Vor face însă şi progrese. Tot în acest episod, Mirela Vescan le va învăţa pe fete cum să se machieze, iar manechinul brazilian, Ana Catharina, le va învăţa să defileze pe catwalk.

Facebook Comments Box

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending