Connect with us

ALL MEDIA

Cătălin Botezatu le-a pus la treabă pe concurentele de la Next Top Model (galerie foto)

Published

on

 

Rămase în competiţia pentru statutul de top model, concurentele de la Next Top Model by Cătălin Botezatu trebuie să ajungă să aibă un corp perfect. Şi pentru că nu este suficient să ai gene bune pentru a avea o siluetă de invidiat, Cătălin Botezatu le-a trimis pe fete la sală.

Lux, locaţii exotice, petreceri mondene, şedinţe foto inedite sunt doar o parte dintre promisiunile show-ului Next top Model by Cătălin Botezatu, difuzat de Antena 1, în fiecare joi, de la ora 20.20.

Dacă telespectatorii se pot bucura de acestea fără alte eforturi, pentru concurente există şi reversul medaliei: disciplină, ambiţie şi, mai ales, multă muncă. Aceasta din urmă include şi antrenamentele sportive pe care fetele vor trebui să le facă pentru a avea un corp de top model.

Pentru cel de-al treilea episod al competiţiei, difuzat joi, 17 februarie, concurentele au mers să se antreneze la World Class, cel mai luxos centru de întreţinere din România. Atent îndrumate şi supravegheate de instructori, concurentele au făcut exerciţii de aerobic, spinning sau fitness.

Acest lucru nu s-a dovedit prea simplu, cu atât mai mult cu cât antrenorii nu au cedat scuzelor sau rugăminţilor prin care fetele încercau să se sustragă de la antrenament. Nici nu au vrut să audă de pretexte precum “mi-a scăzut glicemia”, “am amigdalele scoase şi respir greu” sau “nu port sutien şi mă dor sânii”.

Provocările lansate de Bote pentru fetele de la Next Top Model nu se opresc aici. Tot în emisiunea de joi, 17 februarie, fetele vor fi protagonistele unei şedinţe foto senzaţionale. Dacă în episodul trecut s-au lăsat fotografiate la Grădina Botanică, printre şerpi, scorpioni, şobolani şi alte vietăţi, nici acum nu vor scăpa prea uşor.

Vor face însă şi progrese. Tot în acest episod, Mirela Vescan le va învăţa pe fete cum să se machieze, iar manechinul brazilian, Ana Catharina, le va învăţa să defileze pe catwalk.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending