Cătălin Botezatu, shooting exclusivist în herghelia familiei Al Habtoor, în Dubai - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cătălin Botezatu, shooting exclusivist în herghelia familiei Al Habtoor, în Dubai

Published

on

Mohammed al Habtoor, unul din amicii buni ai lui Cãtãlin, i-a invitat pe protagoniştii Next Top Model la un joc de polo, având astfel ocazia sã realizeze un shooting exclusivist, alãturi de cele mai scumpe exemplare de cai din herghelia familiei Al Habtoor.

Cãtãlin Botezatu nu putea merge în Dubai fãrã sã-şi viziteze şi unul dintre cei mai buni prieteni ai sãi – Mohamed al Habtoor, ce provine dintro familie foarte bogatã şi extrem de cunoscutã în Dubai.

Acesta s-a bucurat foarte mult de prezenţa concurentelor Next Top Model în Dubai şi a profitat de ocazie pentru a le invita pe frumoasele aspirante la statutul de top model internaţional la un joc de polo – un sport extrem de aristocrat.

Invitaţia nu a fost fãcutã întâmplãtor, mai ales cã exact în aceste zile în Dubai se desfãşoarã Cupa Mondialã de Polo, gãzduitã chiar de familia Al Habtoor. Profesionist desãvârşit, Cãtãlin a profitat de recuzita pusã la dispoziţie de prietenul sãu şi a organizat un shooting exclusivist: fetele au pozat îmbrãcate în costume de polo, cu cele mai scumpe exemplare de cai din herghelia familiei Al Habtoor.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending