Connect with us

Emisiuni

Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și soția lui, Mădălina, fac echipă în cea de-a patra ediție a sezonului 10 Poftiți pe la noi!

Published

on

Foto Credit: Antena 1
Reclame

Astăzi, Nea Mărin revine la Antena 1 cu o nouă ediție a emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Cătălin Cazacu, Andreea Antonescu, Dan Badea și Mădălina Badea spun Poftiți pe la noi: Poftiți în Băltenii de Jos! săptămâna aceasta, în cele trei ediții consecutive difuzate la Antena 1. 

,,Și în această serie, în cea de-a patra săptămână, am o echipă extraordinară!”, a declarat Nea Mărin, pregătit pentru o nouă săptămână în care își supune echipa la fel de fel de provocări. 

„Mă așteptam ca, în prima zi, Nea Mărin să ne trezească în stilul lui, iar când am auzit cât de încet a bătut la ușă, nu-mi venea să cred că era el”, a recunoscut Dan Badea, care l-a întâmpinat nu așa oricum, ci cu un suvenir din Ardeal. ,,Nea Mărin reprezintă România, este unul dintre cei mai populari oameni, în toate sensurile”, a adăugat comediantul. 

Despre Andreea Antonescu, care nu este la prima participare în show-ul lui Nea Mărin, acesta a declarat: ,,Este o artistă și o mămică extraordinară și mă aștept să fie serioasă și muncitoare, ca de fiecare dată când a mai fost în emisiune”, iar artista, la rândul ei, a spus despre Nea Mărin: ,,Îmi place mult de el, este o persoană hotărâtă, determinată, este genul acela de om care știe să îți ofere o îmbrățișare atunci când simte că îți este greu, dar, dincolo de partea umană, apreciez foarte tare profesionalismul lui”, a mărturisit vedeta. 

Pentru prima dată în emisiune, Mădălina Badea îl găsește pe Nea Mărin foarte asemănător cu tatăl său: “Nea Mărin seamănă foarte mult cu tata, au același stil justițiar, iar eu semăn foarte mult cu tata, așa că, practic, eu semăn cu Nea Mărin!”, a declarat soția comediantului, încântată să participe la show. 

,,Eu cred că, dacă va exista o chimie între mine, Rikito și Sonny și, zic eu, sigur va exista, o să-i facem zile fripte lui Nea Mărin”, a recunoscut Cătălin Cazacu, pus pe șotii, ca de fiecare dată când a participat la emisiune. 

Care sunt vedetele care l-au supărat pe Nea Mărin în această ediție și cum au reușit să-l împace, în cele din urmă, cum se vor descurca concurenții în livada cu prune și dacă vor face față ritmului de lucru din fabrica de confecții, telespectatorii pot afla luni, marți și miercuri, de la 20:30, urmărind Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Băltenii de Jos!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending