Cătălin Cazacu s-a refugiat pe insula unde nu există pandemie! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Cătălin Cazacu s-a refugiat pe insula unde nu există pandemie!

Published

on

Foto Credit: TVR

Despre Cătălin Cazacu, prezentatorul emisiunii „Distracțiile lui Cazacu”, în fiecare sâmbătă, de la ora 22:50, la TVR 2, se știe că nu refuză aventura. Recent, vedeta a luat bilet „numai dus” către Zanzibar și urmează să petreacă următoarea perioadă într-un peisaj exotic.

 

 

De ce Zanzibar ? „Îmi plac destinațiile la căldură, nu suport iarna și nici ea pe mine. Am prieteni aici și sunt mulți români. Cred că este singura insulă unde nu există niciun caz de covid”, a explicat Cătălin Cazacu. Pentru că este întotdeauna spontan și dornic să încerce orice provocare, Cazacu spune că nu va sta într-un resort ci „alături de localnici, pe plajă”. „Mă aflu pentru prima dată în Zanzibar. Aici te întorci un pic în timp… vreo 50 de ani. Vreau să fac safari, scufundări, să merg la pescuit și să încerc feluri exotice de mâncare…  Mi-am depus deja actele pentru permis ca să pot conduce aici”, a adăugat prezentatorul.

Chiar dacă este plecat din țară, emisiunea „Distracțiile lui Cazacu” continua la TVR 2, iar sâmbătă, 16 ianuarie, de la ora 22:50 are un invitat special: Mihai Zmărăndescu, fiul cunoscutului sportiv Cătălin Zmărăndescu, multiplu campion în MMA. Tânărul de 21 de ani a crescut alături de tatăl său prin sălile de antrenament, și-a făcut debutul în MMA și are deja trei titluri câștigate.

La întâlnirea cu Cătălin Cazacu, Mihai a vorbit despre lucruri mai puțin știute din viața sa. Nu s-a ferit să povestească despre relația încordată cu tatăl său și a dezvăluit o întâmplare inedită legată de tatuajul pe care și l-a făcut la debutul ca luptător MMA și care mai târziu a descris scena de învingător. Din ediția de sâmbătă nu lipsesc provocările. Cătălin Cazacu a mers la sala unde se antrenează Mihai Zmărăndescu pentru a învăța o tehnică mai dificilă și l-a provocat la luptă pe sportiv.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending