Cătălin Crişan face reclamă la o nouă marcă de zahăr „Plasa de stele” by Dan Negru - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Cătălin Crişan face reclamă la o nouă marcă de zahăr „Plasa de stele” by Dan Negru

Published

on

Cătălin Crişan a acceptat să facă reclamă la o nouă marcă de zahăr, fără să aibă nici cea mai mică bănuială că în spatele poveştii se află de fapt o capcană marca Dan Negru. Cât de şifonat a ieşit artistul din mâinile echipei de farsori, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări duminică, 15 mai, de la 20:20, la „Plasa de stele”.

Contactat fiind de echipa lui Dan Negru, îndrăgitul interpret, compozitor şi textier a acceptat imediat să facă reclamă la o nouă marcă de zahăr, fără a se gândi nicio clipă că ar fi vorba de o farsă marca „Plasa de stele.” Conform scenariului prezentat riguros de echipa de la farse, Cătălin trebuia să filmeze reclama într-un decor extrem de elegant, pe domeniul unor englezi care moşteniseră un conac în România.

Încă de la sosirea la locul stabilit, victima a făcut cunoştinţă cu „administratorul” conacului, care a avut grijă să îi prezinte şi obiectele preţioase pe care englezii le-au moştenit, printre care şi două pagini din Letopiseţul Ţării Moldovei, ultimele rămase de-a lungul anilor şi păstrate cu grijă de aceştia. Bineînţeles, artistul a fost avertizat să filmeze cu multă grijă, pentru ca nu cumva vreun obiect să se spargă sau să se deterioreze.

Înainte de a intra în conac, victima observă că în restaurantul din incintă, nişte prietene de-ale englezilor petreceau de zor, într-o atmosferă mai…euforică. Fără să dea prea multă importanţă acestui aspect, victima a intrat şi a îmbrăcat costumul special creat pentru filmare, o armură foarte grea, care îi făcea extrem de dificilă orice mişcare.

Producătorul, actorul de la farse de fapt, i-a explicat că, pentru ca reclama să fie reuşită, el va trebui să fie legat de un picior cu un lanţ, la fel de greu, şi că la filmare va trebui să mimeze un şut care, printr-un efect grafic va face să plouă cu zahăr. Aşadar, exact ceea ce urmărea echipa de la farse, să-şi imobilizeze complet victima, s-a întâmplat.

Toate detaliile fiind puse la punct, filmarea a început. După câteva minute, victimei i s-a spus că există o problemă tehnică, camerele s-au stricat şi trebuie să găsească o soluţie. Desigur, acesta era pretextul perfect pentru ca toată lumea să plece şi victima noastră să rămână singură.

Ceea ce nu avea cum să bănuiască artistul era faptul că ziua se va transforma într-o adevărată nebunie. În scenă au intrat fetele „vesele”, actriţele Plasei de stele de fapt, care au început să joace pase cu diferite obiecte de cristal, „extrem” de valoroase, să chiuie şi să se dezechilibreze dărâmând tot felul de obiecte – toate acestea sub privirile îngrozite ale victimei noastre, care pe deasupra mai era şi complet imobilizată.

Si pentru ca disperarea artistului să atingă cote maxime, fetele au rupt şi paginile din Letopiseţ şi i le-au îndesat victimei chiar sub armură. După ce au distrus întreaga încăpere, fetele au plecat, lăsându-l pe Cătălin complet singur şi perfect culpabil. Dacă a reuşit victima să se dezvinovăţească în faţa englezilor şi să scape basma curată, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări duminică, 15 mai, de la 20:20 la Plasa de stele.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending