Connect with us

ALL MEDIA

Cătălin Dezbrăcatu’ e Cupidonu’ de la Kiss FM

Redactia Radar de Media

Published

on

Kiss FM a dat startul campaniei de Valentines’s Day, intitulată Kiss 4 Love – Kombinatul de Kombinaţii.

La prima oră, dj-ii Kiss FM au năvălit în studioul Cronicii unde i-au surprins pe Cârcotaşii Oana Paraschiv şi Mihai Găinuşă prin ţinutele lor… angelice. “Pai dacă tot facem kombinaţii, atunci să şi arătăm ca atare”, au declarat ei zglobii, în timp ce se jucau cu decorul plin de baloane şi inimioare din studio şi îşi fâlfâiau aripioarele albe şi roşii în toate părţile.

Surpriza maximă a fost chiar Cătălin Dezbrăcatu’ care a apărut într-o ţinută neobişnuită pentru un Cupidon. “Eu sunt Cupidonu’ de la Kiss FM! Eu vă trimit în Fucking… şi nu o singură dată, ci de 4 ori!”, a exclamat el, teatral, după care şi-a tras şosetele în dungi colorate şi şi-a aranjat aripile supradimensionate.

Nu a plecat însă fără a explica neintenţia de a vorbi urât în limba engleză: oraşul Fucking, (pronunţat “fuchin”) chiar există în Austria, la 4 kilometri de graniţa cu Germania.

Mishu şi Oana Paraschiv au anunţat că de nebunia din radio se fac vinovaţi  “îngeraşii” de la Kiss FM, în frunte cu Dezbrăcatu’ Cupidon: Dan Finţescu, Ana Moga, Johnny şi Angel, dj Almud & Konstantin, Andreea Remeţan, Marian Boba, Andreea Berghea, Carmen Bădan, Olix şi Ovidiu Stănescu, Alice Tudor.

Toţi aceşti dj se pregătesc de Kiss 4 Love- Kombinatul de Kombinaţii unde, în perioada 1 – 24 februarie, vor trâmbiţa dragostea.

În cadrul campaniei, cei singuri îşi vor găsi perechea pe care şi-o merită şi se vor putea vedea ochi în ochi la o cină romantică. Cei care sunt combinaţi vor avea parte de o mică schimbare de scenariu, pentru diversificare (într-un weekend spectacol, hoinărind prin oraşele Europei). În schimb, cei care sunt decişi şi au declarat deschis că vor să facă pasul cel mare, vor scăpa de o cheltuială extrem de usturătoare la buget pentru că postul de radio le va dărui o nuntă de poveste.

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending