Connect with us

ALL MEDIA

Catalin Dezbracatu’ s-a prezentat echipat pentru intalnirea cu Nababa lui

Surprinzator ca de obicei, Catalin Dezbracatu’, Babacul zilei de 8 Martie s-a prezentat in studioul Kiss FM echipat intr-un costum de wrestling.

Mandru nevoie mare, s-a asezat cat mai aproape de Oana Paraschiv incercand s-o intimideze cu fizicul lui lucrat la sala. Nu i-a reusit si a sfarsit prin a fi luat peste picior de Mihai Gainusa, care s-a amuzat teribil privindu-si colegul in costumul stramt din material supraelastic.

La finalul interviului, Dezbracatu’ a promis ca-si va plimba Nababa peste tot si ca o va rasfata ca pe o printesa. Singura lui conditie a fost ca domnisoara sa-si ia si ceva bani la ea.

Razvan Badea - Redactor

Published

on

Surprinzator ca de obicei, Catalin Dezbracatu’, Babacul zilei de 8 Martie s-a prezentat in studioul Kiss FM echipat intr-un costum de wrestling. Mandru nevoie mare, s-a asezat cat mai aproape de Oana Paraschiv incercand s-o intimideze cu fizicul lui lucrat la sala.

Nu i-a reusit si a sfarsit prin a fi luat peste picior de Mihai Gainusa, care s-a amuzat teribil privindu-si colegul in costumul stramt din material supraelastic. La finalul interviului, Dezbracatu’ a promis ca-si va plimba Nababa peste tot si ca o va rasfata ca pe o printesa. Singura lui conditie a fost ca domnisoara sa-si ia si ceva bani la ea.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending