Catalin Josan a cantat la Fabrica de Staruri la TVR 1 (galerie foto)

0
393

Cătălin Josan i-a vizitat în această săptămână pe concurenţii de la Fabrica de staruri. Mai mult, interpretul, care s-a clasat pe locul al doilea la selecţia naţională Eurovision de anul acesta, a cânta în spectacolul live Fabrica de staruri de duminică, 22 aprilie. 

După ediţia din seara de Paşte, care a adus o mare surpriză pentru cei doi nominalizaţi, Dragoş şi Mihai (organizatorii au decis să nu elimine pe nimeni în această seară specială), concurenţii din Fabrica de staruri s-au întors în casă pentru pregătiri. Din ce în ce mai mult, aceştia lasă să se vadă adevăratele lor personalităţi.

„Maria nu este o şefă bună”, sunt de părere aproape toţi cei 13 concurenţi din Fabrica de staruri. Şi asta pentru că ea îşi exprimă dorinţele pe un ton mai mult decât autoritar.

Andi a demonstrat încă o dată că este un bun actor. El i-a parodiat pe fiecare dintre concurenţi, reuşind să stârnească râsetele colegilor săi. Personajul parodiat care a avut cel mai mare succes printre colegii din Fabrică a fost Vladimir.

Mihai, unul dintre cei doi nominalizaţi să părăsească Fabrica de staruri duminică, le-a mărturisit fetelor de ce este mai retras în ultima vreme: “Sunt copleşit de presiunea care este în acest concurs şi, pur şi simplu, aşa sunt eu, refuz să joc un rol”, spune Mihai.

Pe 18 aprilie, Beti a împlinit 21 de ani. A fost un motiv de bună dispoziţie în casă. Baieţii au inventat tot felul de superstiţii şi obiceiuri numai pentru a obţine de la ea un sărut. De ziua ei, Beti şi-ar fi dorit foarte tare să fie acasă, prin urmare, ea a izbucnit în plâns la ora de canto, neputând să exerseze.

Arpi nu-l mai agreează deloc pe Alex: el este de părere că „Alex e mult prea infatuat pentru ce înseamnă el ca om… e un nimeni“, spune Arpi despre colegul din casă.

Cea mai temută concurentă, Lorena, şi Dragoş, cel de-al doilea nominalizat pentru plecarea din casă, nu se mai înţeleg deloc. Lorena chiar vrea să ceară o penalizare pentru Dragoş din cauza unui gest lipsit de maniere al acestuia.

Fabrica de staruri se transmite în fiecare duminică seară, la TVR 1 şi Prime TV. 16 tineri din România şi Republica Moldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigătorul obţinând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Comentarii