Connect with us

ENTERTAINMENT

Cătălin Măruță, acuzat de fanii Survivior România! Mesajul care agită spiritele după plecare Andreei Moromote!

Robert despre reacția Andreei Moromete de la Survivor

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Anul trecut, în decembrie 2022, în emisiunea lui Măruță, difuzată la Pro Tv s-a desfășurat cursa pentru biletul de aur către Survivor România 2023, iar primul concurent care a ajuns în echipa „Războinicilor”, a fost Andreea Moromete. Publicul a ales-o, însă nu a reușit să ajungă în marea finală, așa că a părăsit emisiunea după cele 18 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, scrie CANCAN.

Andreea Moromete, primul interviu după eliminarea de la Survivor 2023: „Porkolab e următoarea vizată de gașca falșilor”

Deși avea simbolul imunității ascunse, Andreea Moromete a fost eliminată de la Survivor România 2023. Fosta „războinică” a refuzat, pur și simplu, să folosească simbolul pentru a se salva. Mai mult, aceasta a explicat care a fost, de fapt, scopul ei în concurs, lucru care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată.

„Pentru că v-am spus că scopul meu în competiția asta a fost să demasc oamenii și mi-am dorit mai tare decât să mă protejez pe mine și să merg mai departe. Mi-am dorit mai tare să se vadă cum este fiecare om”, a spus Andreea Moromete la Pro Tv.

„A fost sigură că publicul lui Măruță o va salva”

Pe de altă parte, deși a fost aleasă de publicul lui Măruță ca fiind prima „războinică” din acest sezon al show-ului de la Pro Tv, Andreea Moromete a reușit să atragă o mulțime de antipatii în rândul fanilor. Fosta concurentă a fost criticată de nenumărate ori pentru parcursul ei din emisiune, dar mai ales pentru comportamentul în privința colegilor.

În mediul online, s-a dat startul unor comentarii răutăcioase în privința tinerei în vârstă de 23 de ani. Unii sunt de părere că aceasta a fost sigură de faptul că publicul lui Cătălin Măruță o va salva, însă în cele din urmă, spre dezamăgirea ei, Andreea Moromete a părăsit show-ul.

Dan Pavel, prezentatorul show-ului SURVIVIOR ROMÂNIA a făcut dezvăluri despre marele câștigător!

„Nu a crezut că va fi nominalizată, apoi a fost sigură că publicul lui Măruță o va salva, a ieșit tot cu istericale, suferă de iubirea bărbaților”, a fost mesajul unui internaut, după eliminarea Andreei Moromete de la Survivor România 2023.

Măruță: „Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”

Cătălin Măruță a anunțat înainte de începerea îndrăgitului show la Pro Tv, faptul că Andreea Moromete este prima concurentă din echipa „Războinicilor” care va pleca în Republica Dominicană. Când și-a auzit numele, tinerei nu i-a venit să creadă, iar ulterior le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o în acest sens. La acel moment, în platoul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță au fost prezenți și părinții ei, care au venit să îi fie alături.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor.  Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a spus atunci, Cătălin Măruță.

„Tot ce am obținut în viața asta a fost prin foarte multă muncă și de asta vă garantez că dacă mă veți alege pe mine, voi da tot ce am mai bun. Eu mă voi pregăti și voi face performanță și pe traseu.

Voi rezolva și problema pe care am avut-o în traseul de aici. Știu cât de muncitoare sunt. Tot ce am realizat până acum a fost prin muncă, nu prin noroc.

Psihic, dacă am rezistat trei ani de zile într-un mediu pe care l-am detestat și nu mi-a făcut plăcere, nu am fost de acord cu ce se întâmpla acolo, pot să rezist oriunde”, spunea atunci, Andreea Moromete.

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending