Catalin Maruta, intervine in scandalul Oana Zavoranu – Pepe pentru a aplana conflictul!

0
934

Dupa scandalul Oana Zavoranu – Pepe care este extrem de mediatizat in aceasta perioada la TV, Catalin Maruta a intervenit pentru a aplana conflictul. Vedeta Pro Tv a scris pe contul sau de Facebook numai cuvinte de lauda la adresa lui Pepe.

“Dacă mi-ar sta în puteri, aş face în aşa fel, încât toţi românii să-l cunoască personal pe artistul şi, mai ales, pe OMUL Pepe. Fiind o persoană publică, el devine, automat, subiectul subiectelor senzaţionale de la TV, dar puţină lume ştie ce suflet şi ce caracter impecabil are… Aşa cum ştiţi, sunt naşul lui, l-am cununat de curând, aceasta este urmarea firească a faptului că ne cunoaştem de ceva vreme.

Dar nu acesta este motivul pentru care am simţit nevoia să scriu aceste rânduri. Pepe este un artist foarte iubit, asta ştie toată lumea, dar poate nu sunt mulţi cei care ştiu ce potenţial uman are, ce e capabil să facă de dragul fiinţelor dragi. Şi apropo de asta, sunt mai sigur decât oricine că a găsit în Raluca, soţia lui, jumătatea perfectă, femeia care i-a dăruit primul copil, care se înţelege cu el din priviri. Este, pe cât de frumoasă şi cu un bun simţ rar întâlnit în ziua de azi, şi foarte modestă, niciodată n-a încercat să facă din iubirea ei cu Pepe o rampă către celebritate. Să le dea Dumnezeu mulţi ani frumoşi şi norocoşi, împreună!”, a scris Măruţă pe contul lui de Facebook.

Dupa nunta lui Pepe, Oana Zavoranu este prezenta in fiecare seara la TV si il acuza pe fostul sot de lucruri extrem de grave. Oana Zavoranu si Peoe numai iubirea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.