Cătălin Moroșanu, acum Faimosul de la Survivor România, are o poveste de viață impresionantă - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Cătălin Moroșanu, acum Faimosul de la Survivor România, are o poveste de viață impresionantă

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Se poate spune despre Cătălin Moroșanu, unul dintre cei 12 Faimoși care s-a aventurat în competiția “Survivor România”, care începe sâmbătă, la ora 20:00, pe Kanal D, că s-a pregătit încă din copilărie, “anticipând” parcă ceea ce îl aștepta la maturitate. Aceasta este una dintre cele mai intense și dificile provocări din viața lui.

 

 

Cel supranumit “Moartea din Carpați” a avut parte de o copilărie în mijlocul sălbăticiei, a crescut în pădure, alături de părinți. Împrejurimile casei și codrii i-au devenit rapid teren de joacă și de antrenament pentru ceea ce avea să devină acesta, mai târziu, unul dintre cei mai redutabili luptători în ring.

 

Am avut o copilărie frumoasă, am crescut într-un canton silvic, în pădure. Am avut mereu acea libertate de a zburda în natură. Lucrul acesta a fost foarte important pentru dezvoltarea mea fizică și psihică. Când crești în natură, în comuniune directă cu aceasta, ești mai viguros. Mi-aș dori ca și copilul meu să aibă parte de bucuria de a trăi cât mai aproape de natură. Locuiesc într-o zonă metroplitană a Iașiului, am o curte foarte mare…”, a povestit Cătălin Moroșanu într-un interviu, înainte de a pleca în Republica Dominicană.

 

Plecat să dovedească lumii că poate fi adevăratul „Supraviețuitor”, pe Cătălin Moroșanu îl așteaptă acum jungla dominicană. Acesta își va testa limitele fizice și psihice în cea mai antrenantă și dificilă provocare a vieții sale. Cum va face față Faimosul Cătălin Moroșanu lipsurilor și dorului de casă, traseelor sportive și cum va gestiona munca în echipă veți putea afla urmărindu-l în reality-ul „Survivor România”.

Advertisement

 

Cel de-al doilea sezon „Survivor România” începe sâmbăta aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe săptămână după cum urmează: în fiecare miercuri și joi, de la 22:30, și de vineri până duminică, de la 20:00.

 

Reamintim, cei 12 concurenți care formează echipa Faimoşilor sunt: Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda și Simona Hapciuc.

 

Lor li se vor opune în competiție războinicii Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Cămară.

 

 

Advertisement

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending