Connect with us

A-Z NEWS

Catalin Morosanu si Cornelia Rednic prinsi in plasa lui Dan Negru

Published

on

Reclame

Saptamana aceasta la Plasa de stele, Dan Negru a pregatit una dintre cele mai spectaculoase si complexe farse de pana acum! Trei masini vor fi aruncate in prapastie pentru a testa rezistenta unui apreciat luptator de K1 din Romania. Marti de la 20.30 Catalin Morosanu se afla in ring la Plasa de stele intr-o lupta unde umorul invinge de fiecare data. Alaturi de el va veni si Cornelia Rednic, surprinsa de simpaticul prezentator intr-o ipostaza cel putin ciudata.

Pentru farsa in care a fost implicat Catalin Morosanu a fost aleasa o locatie cu adevarat spectaculoasa: Transfagarasanul. Filmarile s-au realizat in urma unor demersuri complicate: circulatia pe sosea a fost oprita timp de o ora, 3 masini au fost aruncate in prapastie, una dintre ele a explodat. Toate aceste lucruri s-au intamplat sub privirea uimita a lui Catalin Morosanu, care nu stia ce sa faca pentru a-si salva propria masina. Aflat la Balea cu antrenorul lui, luptatorul nu s-ar fi asteptat niciodata ca Transfagarasanul sa duca direct in studioul Plasei de Stele.

Intr-o situatie neasteptata s-a aflat si Cornelia Rednic. In timp ce mergea la o intalnire cu un posibil sponsor, insotitorul ei, Mihai Mitoseru a dat startul unei farse de exceptie. Mitoseru a inceput nu numai sa umble prin lucrurile gazdei, ci si sa le bage in buzunar. Socul Corneliei a fost si mai mare atunci s-a vazut pusa in fata unei acuzatii rusioase. Corneliei i-a fost cerut sa recunoasca faptul ca ea si Mitoseru sunt cleptomani!

O alta surpriza a emisiunii va fi interviul pe care Gaita il va lua omului de afaceri Robert Negoita. Interviul real va fi trucat iar ce va iesi la final va putea fi vazut doar marti, 21 septembrie, la Plasa de stele!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending