Connect with us

Emisiuni

SUPRINZATOR. Uite pentru ce farfurie a dat Catalin Scarlatescu un sort la Masterchef

Published

on

Reclame

Premiera marti seara la “MasterChef”, cand juratii au impartit ultimele sorturi. Catalin Scarlatescu a fost convins de una dintre concurente sa dea sortul pentru un plating cu… clatite! Cunoscut pentru faptul ca nu apreciza acest desert, pe care il considera un amalgam de ingrediente nesanatos si dupa ce, in repetate randuri, acesta a fost nemilos cu cei care au sperat sa treaca mai departe mizand pe clatite, aseara la “MasterChef” o basarabeanca l-a convins ca ea merita sa primeasca sortul.

Platingul ei a fost insa unul neobisnuit, surprinzator si foarte elegant: o clatita facuta din caimac cu mousse de iaurt si frisca. “E singura clatita care-mi place”, i-a marturisit chef Scarlatescu in momentul in care i-a dat Tatianei Danilescu sortul.

Preparate surprinzatoare si gustoase s-au perindat prin fata juratilor marti seara la “MasterChef”. Asa se face ca Bogdan Farcas le-a atras chefilor atentia cu un bulz ciobanesc inedit, prezentat intr-o maniera neasteptata, care a fost raslatit cu un sort si aprecieri. “Ai 22 de ani, ai drive-ul corect pentru a face o schimbare in bucataria romaneasca, dar foloseste-te de ingrediente romanesti”, i-a spus chef Florin. Si Adrian Cepoi s-a facut remarcat cu un plating inedit, prepeilta invelita in bacon, dar si oua de prepelita murate, pe care Florin Dumitrescu le-a laudat, recunoscand ca e prima oara cand gusta asa ceva: “Cu permisiunea ta, o sa incerc si eu sa folosesc aceasta reteta”, i-a spus el concurentului.

Petrou Vasilis, un grec stabilit in Romania de 8 ani, i-a purtat pe cei trei chefi intr-o calatorie gastronomica a Greciei. Concurentul a trecut in urmatoarea faza a show-ului cu un desert fin, cheesecake, si un fel principal gustos, calamar umplut cu spanac, doua retete invatate de la bunica sa. Si Ovidiu Drugan, un instructor de yachting, a luat sortul cu laude pentru tagliattelele cu sos pesto si ton pe care le-a pregatit cu grija, in vreme ce Iuliana Scarlat, de profesie medic veterinar, i-a convins pe jurati cu un desert in care a combinat cu mult curaj sfecla rosie cu menta. La randul lui, Pervin Asan, un concurent aflat pentru a treia oara la preselectiile “MasterChef”, a reusit in cele din urma, dupa doua esecuri, sa ia sortul cu feluri de mancare traditionale tataresti.

Mitica Ungureanu, in varsta de 60 de ani, a adus mult umor in platoul emisiunii de la Pro Tv in momentul in care chef Sorin si chef Florin au remarcat o asemanare fizica intre el si chef Catalin. De aici si pana la un sir de glume intre jurati a fost doar un mic pas, astfel ca atmosfera a devenit repede una foarte relaxata. La polul opus, editia de aseara a venit si cu momente de tensiune, dar si de schimburi de replici in contradictoriu intre cei trei jurati, care au avut opinii diferite in ceea ce priveste unele preparate.masterchef protv

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending