Connect with us

Radio

Cătălin Striblea, Digi FM: „Pariul nostru este să fim cel mai mare radio din România”

Avatar

Published

on

Foto Credit: DIGI

Cătălin Striblea este unul dinte matinalii care spun “Bună dimineața” României, la Digi FM, începând din 2016. După o escapadă în televiziune, Cătălin s-a întors la prima sa dragoste, radioul, o dragoste care îi aduce multe satisfacții, motiv pentru care nu ezită să declare că uneori trăiește pentru matinal. În cei trei ani de când este aici, creșterea constantă a postului de radio Digi FM se datoraeză și acestei formule matinale unde sinceritatea, emoția și știrile sunt printre factorii importanți de comunicare ai dimineților.

 1. După o carieră în televiziunie, ai lăsat TV-ul pentru a te reîntoarce în radio. Care dintre ele este „marea iubire”?
  Am 26 de ani de presă. 21 i-am petrecut în radio și doar cinci în televiziune. Întâmplător, acolo am avut și ceva succes și asta te fixează în mintea oamenilor ca om de televiziune. De fapt, meseria și iubirea mea este radioul. Televiziunea a fost o atracție și atât.

  2. Prin ce crezi că se diferențiază matinalul Digi FM față de celelalte emisiuni competitoare?
  Prin poveste și râset sincer. Cred c-avem cele mai multe povești bune din România. Povestirile și emoțiile oamenilor sunt spectaculoase. Ni se întâmplă des să-i auzim plângând sau povestindu-ne lucruri care le aparțin doar lor. Îi auzim povestindu-ne despre copii, iubiți sau părinți. Despre succes sau eșec și simt că-și deschid inima în fața noastră. Cumva, le-am câștigat încrederea. Simt că vorbim cu oameni buni și pentru că noi ne deschidem sufletul în fața lor și punem inima pe masă.

  3. Ce înseamnă pentru tine matinalul Digi FM și rubrica “Oameni de colecție”?
  Matinalul este emisiunea căreia îi dedic tot: muncă, inimă, minte. Cred că uneori trăiesc pentru emisiunea asta și așa vin la muncă. Și vin cu bucurie. Mi-e dor să mă văd cu Bogdan, cu Beatrice, cu Bogdănel și Georgiana, producătorul nostru. Cred c-am găsit o formulă care ne aduce bucurie și nouă ca oameni. Oamenii de colecție îi aștept, însă, cu emoție. Mi se pare o incursiune fascinantă în mintea umană. E spectacolul din spatele succesului cel care mie mi se pare cel mai interesant. Ce fac, ce gândesc și cum ajunge cineva să fie foarte bun în ce face.

  4. Cum arată o zi de muncă pentru tine? Ce te motivează să fii mereu fresh atât de dimineață?
  Ziua începe în jur șase dimineața. Sunt în radio de obicei până în jurul prânzului. Uneori revin și seara, în funcție de evenimentele sau interviurile programate. În fiecare seară avem o ședință de o oră cu programele și apoi muncă multă de producție care se termină în jur de 11. Ce mă ține fresh? Bucuria. Trăiesc cu bucurie ce fac.

  5. Ce calități trebuie să avem dacă ne dorim să facem parte din echipa Digi FM?
  Să aveți umor. Asta e principala calitate. Să puteți suporta ironiile și să fiți foarte creativi. Să știți mereu că un subiect nu se oprește doar la prezentarea lui și să spui mereu: ce pot face în plus?

 2. Care crezi că este rețeta succesului Digi FM? De ce crezi că ascultă publicul Digi FM?
  Muzică, emoții și știri. Asta e rețeta noastră. Știi repede ce se întâmplă și ai și context. Muzica sigur nu e cea de la toate radiourile. Și mai știi că aici sunt niște oameni sinceri, care te ascultă și-ți spun că poveștile tale sunt importante.

  7. Încercăm să ghicim vitorul. Cum crezi că va suna Digi FM peste 2-5 ani?
  Pariul nostru este să fim cel mai mare radio din România. Foarte greu. Poate nu o să ne fie de ajuns cinci ani. Dar știu sigur că Digi FM va fi clar cristal atunci. Va avea tot ce-și dorește lumea, într-o execuție perfectă.

Comentarii

comments

Radio

NOU: Radio ZU anunță lansarea magazinului online ZU Shop

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Radio ZU

Radio ZU își continuă misiunea de a fi cât mai aproape de ZUper ascultători, cât mai în mijlocul comunității pe care a reușit să o construiască în cei 12 ani de existență. Astăzi, Radio ZU anunță lansarea magazinul online oficial, ZU Shop, o extindere firească a brandului.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

ZU Shop oferă oportunitatea tuturor celor care iubesc brandul ZU să achiziționeze produse personalizate, imprimate fie cu mesaje și grafică inspirate din campaniile radio-ului, fie cu citate „născute” în programele postului. Această extindere în zona de e-commerce a Radio ZU reprezintă, în acest moment, unicul proiect de acest gen în rândul radiourilor din România.

„Lansarea ZU Shop-ului este o extensie firească de brand, venită ca urmare a cererii constante din partea comunității de fani Radio ZU, dar și ca parte a dezvoltării de business. Ne dorim ca dinamica și energia din programele Radio ZU să se regăseasca și în ZU Shop, așa că urmează surprize și noutăți și aici.”, declară Ana Barbu, Marketing Manager Radio ZU.

ZUper ascultătorii au deja la dispoziție o gamă de produse și accesorii branduite cu ZU. Experiența de shopping este una simplă, intuitivă și la îndemâna oricui cu un simplu click pe www.radiozu.ro, la secțiunea ZU Shop în bara de meniu. Magazinul online poate fi accesat și direct la https://shop.radiozu.ro/.

 

Produsele comandate pot fi livrate prin curier oriunde în țară. Plata reprezentând contravaloarea produselor comandate care se poate face online, prin card bancar (Visa, Visa Electron, Mastercard şi Maestro) printr-o platformă securizată ce foloseşte tehnologia 3D secure, dar și ramburs la primirea coletului.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MONDEN

Adela Popescu, invitata lui Mihai Morar la podcast-ul Fain & Simplu. Află ce a mărturisit vedeta!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Radio ZU

După BRomania, Morodan, Carmen Fit, Dr. Mihail, Francis Doboș și Sorin Bontea, a venit rândul Adelei Popescu să se lase captivată de o conversație faină și simplă, așa cum numai Mihai Morar știe să ofere. Invitată la cel de al şaptelea episod din podcastul „Fain & Simplu”, Adela a venit în studioul lui Mihai Morar cu binecunoscutul ei vibe pozitiv, acum parcă ridicat la puterea a treia, transmisă cu siguranță de cel de-al treilea băiețel pe care urmează să îl nască.

 

 

NOU Scriem si publicam articole sponsorizate adaptate bugetului tau!

 

Cu înfățișarea ei simpatică de girl next door pe care ai impresia că o cunoști bine și că nu mai ascunde niciun secret, Adela Popescu a demonstrat că are în continuare multe lucruri de spus, deși este de 20 de ani în linia întâi a celebrităților din România: „Eu am avut parte de tot succesul din lume fără să mi-l fi dorit. Am jucat în serialele cele mai urmărite din această țară, timp de 11 ani, zi de zi. Întotdeauna m-am uitat la mine ca la un caz, eu nu am fost niciodată acolo. (…) Succesul ăla nu eram eu!”. Adela este convinsă că adevărata performanță este să ajungi să privești la fel de detașat și eșecul: „Toate lucrurile care au fost catalogate drept eșec în viața mea, au fost pași înainte către ceva mai bun!”.

 

Dincolo de perioadele mai bune sau mai puțin bune, Adela trăiește astăzi într-un echilibru care-i asigură cea mai solară perioadă a vieții ei de până acum. Se bucură pur și simplu de viață alături de Radu Vâlcan și de cei doi fii ai lor, Andrei și Alexandru. Iar pentru cine caută o explicație pentru starea de bine atât de evidentă a viitoarei mămici, răspunsul este chiar în acest podcast: ”Radu, de la început, m-a făcut să mă simt cea mai frumoasă, cea mai deșteaptă și cea mai importantă. M-a făcut să fiu o soție bună prin faptul că m-a valorizat, m-a pus pe un piedestal.”

În ceea ce privește parentingul, Adela Popescu este convinsă că cea mai bună lecție în creșterea copiilor ei este exact felul în care a fost ea educată de părinții ei, cadre didactice în satul Șușani. Dar unde începe autoritatea și unde începe dragostea când vine vorba de educație, iată un subiect despre care ea spune cu mâna pe inimă că o preocupă: „Nu știu dacă copiii mei sunt bine crescuți. E subiectul care mă consumă cel mai mult. Nu-mi dau seama dacă energia casei este cea care construiește caracterul unui copil. Copiii devin ceea ce văd și atunci nu cumva ar trebui noi să ne direcționăm atenția și obiceiurile în funcție de ce ne dorim de la ei ca rezultat ?”.

 

Oricât de mult o frământă aceste întrebări serioase, Adela găsește mereu resurse să povestească lucruri amuzante: ”Radu și-a dorit foarte mult un al treilea copil, cred că de fapt își dorea o fetiță. Când a aflat că e băiat, a zis: Nu pot să cred că o să avem patru copii! Adică, dacă ai trei băieți, mai faci unul ca să-ți iasă și o fetiță.”

 

Vă invităm la o conversație plină de profunzime și sinceritate între tatăl a trei fete, Mihai Morar, și mama a trei băieți (în curând), Adela Popescu. Cei doi vorbesc în cea mai faină și mai simplă manieră despre “părințeală” și căsnicie, frici și ambiții, carieră și orgolii, iubire și credință.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

Jocurile LOVEimpice, organizate de Radio Impuls, şi-au desemnat finaliştii!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Urmeaza patru probe de foc! Cuplul castigator, ce va fi desemnat pe 1 martie, va pleca intr-o vacanta exotica in Republica Dominicana si va avea ocazia sa viziteze locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”!

 

 

NEW Publicam si scriem advertoriale pentru tine!

 

Jocurile LOVEimpice si-au desemnat finalistii astazi, in cadrul matinalului „Scularea”, prezentat de Radu Tibulca si Orlando, la Radio Impuls! Georgiana si Adrian (9 ani de relatie), Iuliana si Vlad (5 ani de relatie), Andreea si Laurentiu (7 ani de relatie), Amalia si Alexandru (2 ani de relatie), Ioana si Ionut (sunt de 11 ani impreuna; 8 ani de casatorie), cu totii formeaza cupluri bine sudate si au dovedit ca dragostea a fost chiar mai puternica in carantina, ei trecand cu bine testul rabdarii, al empatiei si intelegerii in relatie.

Dar ce este mai surprinzator abia acum vine pentru ca cele cinci cupluri finaliste vor trece printr-o serie de patru probe de departajare extrem de amuzante, ce le vor testa anduranta, diplomatia, pentru ca doar o pereche din lotul LOVEimpic va intra in posesia marelui premiu.

Proba de like viteza”, „Dragostea nu tine de foame!”, „Mai dureaza mult ?”, „Nu esti niciodata atent!”, acesta sunt cele patru probe denumite generic, esenta amuzanta a unor situatii de viata, generatoare de reactii intense in viata oricarui cuplu. In urma acestor patru incercari de foc, cel mai rezistent si echilibrat cuplu va fi desemnat Marele Castigator al Jocurilor LOVEimpice.

Pe cat de mare este dragostea, pe atat de uriasa este miza concursului, pentru ca partenerii care vor castiga competitia vor pleca intr-o vacanta exotica de o saptamana in Republica Dominicana si vor avea ocazia sa vada locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”, cel mai intens reality al momentului!

Demonstratia finalistilor de adaptare la exigentele de cuplu, de atentie sub presiunea timpului, empatie si diplomatie va putea fi urmarita pe platformele online Radio Impuls (paginile oficiale de Instagram si Facebook, radioimpulsromania) si in emisiunile Radio Impuls. Telespectatorii Kanal D vor putea afla cum se descurca lotul LOVEimpic si detalii inedite despre evolutia celor cinci cupluri finaliste, urmarind emisiunile postului.

Cuplul castigator al Jocurilor LOVEimpice va fi desemnat pe 1 martie si va intra in posesia marelui premiu: o saptamana de vacanta in Republica Dominicana si o vizita in locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

CONCURS: Radio ZU e Love Station şi te premiază cu noul PlayStation 5!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Radio ZU

„În prag de Valentine’s Day, Radio ZU se transformă în Love Station. Uite care-i joaca! Vineri, 12 februarie, în cadrul emisiunii Morning ZU, vrem să strângem 10.000 de „TE IUBESC” pe contul nostru de Instagram. De aceea, dacă nu ai dat deja follow @radiozuoficial pe Instagram, atunci să știi că acum e momentul!”, explică Mihai Morar, DJ Radio ZU.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Mecanismul concursului este simplu. „Fă ca și până acum, ascultă Morning ZU, în fiecare zi de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, însă trebuie să știi că ediția din 12 februarie este cu adevărat specială. Vinerea aceasta, oricând între 07:00 și 10:00, vei avea ocazia să asculți semnalul de concurs pentru Playstation 5, cel mai dorit model în acest moment. Practic, când auzi semnalul de concurs, știi că acela este momentul în care am dat drumul celui mai lung șir de „Te iubesc” pe care îl facem înainte de „Valentine’s Day”. Cum facem asta ? Punem o poză pe contul de Instagram Radio ZU cu „fățucile” noastre și cu această consolă PS 5, și în momentul în care o să strângem 10.000 de „Te iubesc” comentarii la poza respectivă, spunem STOP CONCURS, facem extragerea live pe contul de Facebook Radio ZU și, împreună, vom descoperi care este câștigătorul acestui super gadget.”, a povestit DJ-ul Radio ZU pe contul de Facebook al radioului.

PlayStation5 a intrat în oferta Quickmobile încă de la sfârşitul anului trecut, punând gamerii din România în prima linie a jucătorilor din întreaga lume. Quickmobile.ro este retailerul din România care pune la dispoziția pasionaţilor de gaming cea mai iubită şi dorită consolă a momentului. Cu specificații tehnice care duc gamingul la următorul nivel, PS5 oferă o experiență de imersiune mai profundă, cu compatibilitate pentru feedback haptic, declanșatoare adaptabile și sunet 3D, în timp ce noua generație de jocuri PlayStation se apropie de ceea ce ne imaginăm că ar putea fi o călătorie în viitor“, explică reprezentanții Quickmobile.ro

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

Matinalii Digi FM, emisie LIVE dintr-o… benzinărie

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Începutul lunii februarie a adus o nouă ediție în deplasare pentru Matinalii Digi FM. Beatrice Ghiciov, Bogdan Miu și Bogdan Ciuclaru și-au dat întâlnire în prima zi din luna iubirii în studioul special amenajat pentru ei într-o… benzinărie!

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Cei trei matinali au fost salutați prin geam de ascultătorii care și-au dorit să îi vadă, chiar și printr-un paravan de sticlă. Cei doi Bogdani au descoperit și secretul lui Beatrice, ascuns cu mare măiestrie, timp de trei zile de aceasta: un concurs nou, marca Digi FM, „IUBEȘTE-O DIN PLIN”. Prin înscrieri în aproape fiecare program al postului de radio, ascultătorii pot câștiga la Matinalii Digi FM, de luni până vineri, câte un card de carburant, iar la finalul concursului, Marele Premiu: un plin de carburant pentru un an întreg!

Mai mult decât atât, Beatrice a profitat de ocazie și a învățat de la colegii matinali Miu și Ciuclaru, cum să alimenteze mașina, „mișcare” pe care nu a stăpânit-o foarte bine până acum. La final de emisiune, cei trei aproape că nu au vrut să mai mute studioul în platoul Digi FM. Bucuria întâlnirii, chiar și cu distanțare, cu ascultătorii le-a oferit o emisiune minunată, pe care abia așteaptă să o repete.

 

Mai multe detalii despre concurs și imagini de la emisiune sunt disponibile pe site-ul www.digifm.ro.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

CONCURS: Jocurile LOVEimpice te duc în Republica Dominicană!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Radio Impuls si matinalul „Scularea!” declara deschise Jocurile LOVEimpice! In februarie, luna dragostei, cel mai antrenat, andurant si devotat cuplu va fi premiat cu o saptamana de vacanta de vis in Republica Dominicana si o vizita in locurile unde se filmeaza „Survivor Romania”, reality-ul revolutionar difuzat de Kanal D!

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Au trecut prin incercarile izolarii impuse de pandemie si au ramas impreuna, este evident ca ii leaga ceva extrem de puternic. Dar cat de durabila si reala este aceasta legatura vom descoperi pe parcursul unor probe inedite si pline de amuzament.

 

Cuplurile dornice sa participe la Jocurile LOVEimpice se pot inscrie pana pe 12 februarie, pe aplicatia Radio Impuls (aplicatia e disponibila in magazinele oficiale de aplicatii ale platformelor de telefoane mobile: Android – Google Play; IOS – AppStore; Huawei – AppGallery), accesand butonul Casting concurs Jocurile LOVEimpice, completand formularul de participare si trimitand un filmulet in care partenerii de viata sa spuna, in maximum doua minute, povestea lor de dragoste. Concurentii selectati se vor califica in urmatoarea etapa constand in probele de maiestrie, empatie si diplomatie in cuplu.

Pe toata perioada concursului la Radio Impuls, Kanal D, precum si online, urmeaza sa apara materiale inedite ce va vor tine la curent cu performantele si evolutia concurentilor.

 

Marii castigatori ai concursului vor fi desemnati pe 1 martie, „Campioni LOVEimpici” si vor intra in posesia marelui premiu: o saptamana de vacanta in exotica Republica Dominicana si o vizita in locurile in care se filmeaza „Survivor Romania”!

 

Mai multe detalii despre regulamentul concursului puteti afla accesand:

https://www.radioimpuls.ro/regulament-oficial-casting-jocurile-loveimpice-de-carantina-20128764

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

Adrian Cojocaru aduce ”Omul potrivit” la Digi FM!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Digi

DigiFM, radioul care livrează știri proaspete la fiecare jumătate de oră, aduce, din 18 ianuarie, personajele care fac știrile, care sunt implicate în evenimentele cu impact asupra vieților noastre și a celor apropiați nouă. Tema zilei va fi explicată și argumentată de către cei avizați, specialiști sau autorități, de luni până vineri, de la ora 13:00, în emisiunea Omul Potrivit, realizată de Adrian Cojocaru.

 

 

„Va fi o emisiune foarte sinceră cu ascultătorii ei. Pornind de la mine, de la tema aleasă, până la invitații mei. Aceasta este, în primul rând, o emisiune de dezbatere cu specialiști. Dar va fi umană. Dacă o să mă enervez, nu o să-mi cenzurez nicio reacție. O să mă enervez. Dacă situația e de tot râsul, o să râd în hohote. „Omul Potrivit” este cel care îți poate explica cel mai bine o situație, o decizie, o controversă sau o stare de fapt. Dacă e un personaj care a iscat o polemică, atunci chiar acel personaj este omul potrivit să vorbească despre asta. Nu ne ferim de nimic în abordarea temei. Pentru mine, cel mai mult va conta ca oamenii care ne ascultă să audă toate părerile despre tema zilei, ca să poată să tragă o concluzie”, a explicat Adrian Cojocaru.

„Eu le pun pe masă argumentele celor implicați în subiect, le arăt toate punctele de vedere, iar concluzia este a lor, a ascultătorilor. Va fi o emisiune dinamică, pentru că ascultătorii vor putea trimite în direct mesaje și întrebări pentru invitați, iar aceștia trebuie să răspundă. La final, invitatul emisiunii va trebui să facă față unui tir de întrebări adresat de mine. Cinci întrebări directe, fără perdea, la care trebuie să răspundă la fel de direct, în câteva secunde. „Omul Potrivit” va fi emisiunea potrivită pentru ca oamenii să tragă concluzia potrivită”, a mai adăugat prezentatorul.

 

„Omul Potrivit” cu Adrian Cojocaru se aude în fiecare zi, de luni, până vineri, de la ora 13.00, pe frecvențele Digi FM, on air, online pe www.digifm.ro sau live pe facebook Digi FM Radio.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

AUDIENŢE: Radio ZU este radioul NUMĂRUL 1 în București!

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Foto Credit: Radio ZU

Conform celui mai recent Studiu de Audiență Radio*, desfășurat în perioada 31 august – 13 decembrie 2020, Radio ZU, parte a grupului Intact Media Group, își reconfirmă poziția de cel mai ascultat post de radio din București.

 

 

Programele radioului, evenimentele și campaniile pe care le-a făcut în dificilul 2020, muzica pe care a difuzat-o, toate acestea au fost apreciate de publicul care și de această dată a ales să asculte frecvențele ZU.

 

„De Ziua Internațională a cuvântului Mulțumesc, vrem să vă transmitem un MARE MULȚUMESC. În această dimineață au venit audiențele pentru ultimele 3 luni din 2020. Radio ZU este, din nou, radioul numărul 1 în București. Vă multZUmim mult de tot. Mai mult, Radio ZU este în creștere cu vreo 30.000 de ascultători față de vara lui 2020 și cu vreo 50.000 față de primele 3 luni ale anului 2020”, a declarat Mihai Morar în direct, în prima zi de emisie Morning ZU din 2021.

 

În cifre de audiență, performanța Radio ZU se traduce astfel:

BUCUREȘTI:

 • Radio ZU ester lider de audiență cu o medie de 242.800 ascultători unici. Față de vara acestui an, postul înregistrează o creștere de 12 %. Radio ZU înregistrează cea mai bună cotă de piață din ultimele 3 valuri, 12.6 %, având o creștere de 27 % față de toamna 2019 și de 7 % față de valul anterior (vară 2020).
 • Radio ZU este cel mai ascultat post de radio din București cumulând cele mai multe sferturi de oră pe publicul comercial (segmentul de vârstă 18-49) și deține 17.7 % din piață. Se înregistrează creșteri consistente la nivelul cotei de piață de 53 % față de toamna 2019 și de 23 % față de valul anterior din 2020.
 • Majoritatea ascultătorilor din segmentul de public comercial al Bucureștiului ascultă Radio ZU – 148.400 ascultători unici, numărul acestora fiind cu 6 % mai mare comparativ cu valul anterior din 2020.

 

URBAN:

 • La nivelul cotei de piață pe segmentul comercial, Radio ZU descrie un trend ascendent pentru ultimele 4 valuri și ajunge astfel lider în toamna 2020 cu o medie de 16 %. Comparativ cu toamna 2019, cota de piață a radio ZU se apreciază cu 19 %. Raportat la valul anterior, numărul sferturilor de oră ascultate crește cu 7 %.
 • Radio ZU ocupă locul 2 la nivelul publicului comercial din urban cu o medie de 839.400 ascultători unici.
 • La nivel urban 11+, Radio ZU ocupă a doua poziție în topul radiourilor cu o medie de 1.234.800 ascultători unici.

 

NAȚIONAL:

 • La nivel Național Radio ZU este ascultat zilnic de 1.832.800 ascultători unici (locul 2). Comparativ cu valul de toamnă 2019 crește numărul sferturilor de oră ascultate cu 19 %, Radio ZU înregistrând pentru acest val o medie de 10 % Market Share.
 • La nivel Național, pe segmentul de public comercial, Radio ZU a fost ascultat de 1.263.600 ascultători unici. Pentru valul de toamna 2020, Radio ZU înregistrează pe segmentul comercial un Market Share de 14.2 %, având creșteri consistente atât față de toamna 2019 (+33 %), cât și față de valul anterior (+14 %).

 

România, de bine e nevoie mereu!

În 2020, echipa formată din Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Adi Mihăilă „The Hitman”, Tea Teodorescu,  Răzvan Popescu și Raluca Benavides a adus aproape oamenii care au nevoie de oamenii care au de unde. Orașul Faptelor Bune și-a deschis porțile din nou și a reușit să scrie istorie de BINE.

 

Peste 700.000 de euro strânși din donații făcute în direct pe radio pentru peste 50 de povești prezentate în fiecare din cele 7 zile continue de emisie din Orașul Faptelor Bune. Un maraton în care eroi au fost românii din toată lumea care le-au fost alături semenilor aflați în nevoie. “Nu ne felicitați, nu ne preamăriţi cu laude deșarte, nu merităm, pentru că tot ce facem noi nu e decât simpla datorie de om! Noi împreună cu voi facem minuni în Orașul Faptelor Bune”, a fost mesajul lui Daniel Buzdugan la finalul celei de-a cincea ediții Orașul Faptelor Bune.

 

Marea Unire ZU, cel mai mare concert din pandemie, a fost difuzat în două ediții – pe 30 noiembrie și 1 decembrie, pe toate mediile Radio ZU, dar și pe Antena 1 și ZU TV. Pentru prima dată în istoria show-ului marca ZU, acesta s-a văzut și s-a auzit simultan pe radio, pe TV, dar și pe pagina de Facebook Radio ZU.

 

„E un an foarte bun ca să faci un lucru mare și mai mare. Iată de ce, Marea Unire ZU 2020 devine și mai mare decât a fost până acum. An de an, de 10 ediții încoace, am unit genuri, am unit generații. Mirabela Dauer cu Alex Velea, Smiley și Cătălin Crișan, Smiley și Alexandru Andrieș sau Alina Eremia și Crina Mardare. În 2020 vrem nu doar să ducem mai departe tradiția Marea Unire ZU, vrem să o facem și mai mare. Nu o facem într-o zi, ci în două. Nu o facem într-un spectacol, ci în două. Nu o facem în radio, ci pe o scenă. Nu o facem cu câțiva artiști, o facem cu toți artiștii. Pe 30 noiembrie și pe 1 decembrie, de Ziua Națională, facem o singură Mare Unire ZU, dar 2 spectacole forță, iar ambele se difuzează simultan pe Radio ZU si pe Antena 1!”, anunța Mihai Morar, în Morning ZU.

 

În continuare… „Hiturile se ascultă la ZU”

După vacanța de iarnă, Buzdu, Morar și Emma s-au întors astăzi cu Morning ZU, de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00.

 

Popescu și Flick vor prelua controlul pe tronsonul orar care i-a consacrat, luni-joi (16.00 – 18.00) și vineri (16.00 – 19.00). Asemenea lor, Adi Mihăilă The Hitman, Cristian Păun, Raluca Benavides, Adi Lup, Emil Ciucur, Cosmin Cojocaru și Raluca Leahu au preluat microfonul ZU, fiecare în emisiunea lui.

 

Stai cu ochii și urechile pe Radio ZU! Se anunță un sezon nou plin de muzică bună, veselie, surprize și proiecte speciale.

 

Romantic FM, preferat de un număr mai mare de bucureșteni

Conform ultimului Studiu de Audiență Radio*, 108.900 iubitori de muzică aleg zilnic să își petreacă ziua alături de cel mai longeviv radio comercial românesc, cel mai mare număr de ascultători unici din ultimii 10 ani. Astfel, comparativ cu toamna 2019 avem o apreciere de 10 % a numărului de ascultători unici, iar față de valul anterior numărul acestora a crescut cu 17%.

 

Cu o cotă de piață de 4.8 %, Romantic FM reprezintă opțiunea celor ce preferă “Muzică, nu zgomot” și care au la dispoziție cele mai multe piese difuzate zilnic fără repetiție. Playlistul original difuzat de Romantic FM este preferat și de publicul comercial din București, numărul ascultătorilor unici a crescut cu 52 % față de valul anterior din 2020.

 

De 27 de ani, Romantic FM cucerește cu ritmul, personalitatea unică, varietatea muzicii și conținutul de calitate.  Romantic FM poate fi ascultat și la Iași, pe 98.6 FM, în Bacău, pe 98.0 FM, precum și online pe www.romanticfm.ro.

 

 

*Studiul de Audiență Radio, realizat de IMAS – Marketing și Sondaje SA și MERCURY RESEARCH S.R.L, desfășurat în perioada 31 august-13 decembrie 2020  

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

Peste 2 milioane de români au petrecut ZUper Revelionul cu Buzdu, Emma și Morar

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

Peste 2 milioane de români au petrecut ZUper Revelionul cu Buzdu, Emma și Morar. Daniel Buzdugan: „Dumnezeu să ne dea un an mai bun, frați români de oriunde ați fi! Doamne ajută!”

 

 

Pentru prima dată în istoria Radio ZU, Mihai Morar, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan au petrecut noaptea dintre ani împreună cu ZUper ascultătorii lor, în direct, la radio. #RevelionulZU a fost de altfel singurul program de Revelion 2021 din România, produs și transmis 100% live de-a lungul a nouă ore de emisie.

 

„A fost cel mai mare Revelion online din România și de dincolo de România. Canada, Chicago, Australia, New York, toți românii s-au adunat azi noapte la ZUper Revelionul nostru. 9 ore de petrecere non-stop și ce a fost foarte fain este că mi-am dat seama că acesta a fost singurul Revelion transmis în direct. Nu l-am pregătit, nu l-am înregistrat. Ne-am adunat niște nebuni într-un studio de radio, acasă la noi – aici la Radio ZU – și oamenii au intrat din toată lumea asta în direct cu noi pe ZOOM.”, a declarat Mihai Morar la finalul petrecerii.

 

ZUper petrecerea organizată de Buzdu, Emma și Morar a înregistrat cifre impresionante de audiență în cele 9 ore de emisie:

 • Peste 2 milioane de spectatori au accesat transmisiunea live difuzată pe pagina de Facebook Radio ZU
 • Peste 18.000 de români, vârf de audiență la miezul nopții în transmisiunea live, din care 13.000 pe contul de Youtube Radio ZU si 5.000 pe pagina de Facebook a Radio ZU
 • Aproximativ 96.000 de vizionări pe visual radio din pagina radiozu.ro/live
 • Aproximativ 6.000 de vizitatori activi au urmărit ZUper Revelionul pe streamingul video din aplicația mobilă ZU
 • Contul de Facebook Radio ZU a ajuns în acest moment la peste 2.3 milioane de urmăritori

 

„Dumnezeu să ne dea un an mai bun, frați români de oriunde ați fi! Doamne ajută!”, a spus Daniel Buzdugan, la miezul nopții, în direct la ZUper Revelionul Radio ZU.

 

9 ore de emisie, sute de români din toate colțurile lumii live pe ZOOM cu ZUfrageria

Un spectacol fără precedent care li se datorează lor, ZUper ascultătorilor. „E primul revelion din istoria Radio ZU. Și nici măcar nu a fost ideea noastră, a venit de la ascultători… a plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o și uite unde s-a ajuns… Așa se leagă lucrurile între noi și ascultători: natural. Cum, la fel de natural, este ca de vreo 16 ani primul om pe care îl pup după miezul nopții dintre ani să fie Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună. Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiția anul ăsta… eram pregătiți să stăm acasă… dar au găsit ascultătorii soluția: revelionul la radio, în radio”, declara Mihai Morar în săptămâna de dinaintea petrecerii.

 

Petrecerea a început puțin după ora 21.00, pe 31 decembrie, și s-a terminat cu 5 minute înainte de ora 6:00 a zilei de 1 ianuarie. De #MuzicaAia s-au ocupat DJ Mori, DJ Razz și DJ Bogdan Popoviciu. Revelionul ZU a fost transmis live pe Radio ZU, Visual Radio, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU, AntenaPLAY și ZU TV.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

Radio

Hai la Revelionul ZU! Din 31 decembrie până pe 1 ianuarie, în direct, la Radio ZU

Bianca Bujor - Editor Coordonator

Published

on

„2020 ne-a făcut cum a vrut el. Măcar Revelionul să îl facem cum vrem noi!”, spune Mihai Morar, înainte să vorbească despre proiectul pe care-l pregătește pentru noaptea de Revelion. Pentru prima dată în istoria Radio ZU, Mihai Morar, alături de colegii săi, Daniel Buzdugan și Emma Ștefan, vor petrece noaptea dintre ani împreună cu ZUper ascultătorii lor, în direct, la radio.

 

 

ZUper Revelionul va începe pe 31 decembrie, după ora 21.00, și va ține până în zorii zilei de 1 ianuarie, iar de #MuzicaAia se vor ocupa Mihai Morar aka DJ Mori, DJ Razz și DJ Bogdan Popoviciu. În plus, ascultătorii sunt invitați să-și pregătească cele mai bune mișcări de dans, pancartele cu mesaje simpatice și zâmbetul cel mai larg, pentru că vor avea ocazia să se alăture petrecerii ZU live pe Zoom.

 

„Va fi o petrecere ca pe vremuri: în ZUfragerie. E o celebrare a locului pe care toată lumea asta l-a redescoperit in 2020: sufrageria. Emma, Daniel şi cu mine vom fi la noi acasă, adică la radio, iar ascultătorii pot intra live cu noi, pe Zoom, din ZUfrageriilor lor. E primul revelion din istoria Radio ZU. Și nici măcar nu e ideea noastră, vine de la ascultători… a plecat ca o glumă, am tot rostogolit-o și uite unde s-a ajuns… Așa se leagă lucrurile între noi și ascultători: natural. Cum, la fel de natural, este ca de vreo 16 ani primul om pe care îl pup după miezul nopții dintre ani să fie Buzdu. De fiecare dată, de Anul Nou, eram la evenimente împreună. Chiar ne întrebam, lunile trecute, dacă o să rupem tradiția anul ăsta… eram pregătiți să stăm acasă… dar au găsit ascultătorii soluția: revelionul la radio, în radio.”, declară Mihai Morar.

 

Revelionul ZU va fi transmis live pe Radio ZU, Visual Radio, pagina de Facebook Radio ZU, contul de YouTube Radio ZU, AntenaPLAY și ZU TV.

 

 

 

Comentarii

comments

Continue Reading

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

SHOW MAGAZINE

IN Trending