Catalina Cara lansează piesa "Missing Pieces" și anunță evenimentul de lansare al EP-ului - RADAR DE MEDIA
Connect with us

LIFE STYLE

Catalina Cara lansează piesa „Missing Pieces” și anunță evenimentul de lansare al EP-ului

Published

on

După succesul primei lansări, cântăreața și compozitoarea Catalina Cara este pregătită să lanseze cel de-al doilea single, Missing Pieces și anunță concertul de lansare al EP-ului de debut pe data de 1 Martie.

Missing Pieces este piesa perfectă pentru ca vocea delicată și inocentă a Cătălinei să strălucească. Alimentată de emoțiile și talentul ei indiscutabil, versurile explorează modurile prin care o nouă dragoste poate să îmbogățească viața cuiva. In comparație cu piesa anterioară, Missing Pieces este mai sensibilă și dezvăluie procesul de trecere la o relație de iubire sănătoasă care te face să te simți ca acasă.

“Cel de-al doilea single, Missing Pieces, este esența a cine sunt când vine vorba de dragoste: cred în armonia între două suflete care se cunosc în profunzime dar sunt îndeajuns de vulnerabili să-și semnaleze unde ar putea lipsi o piesă din puzzle. Aceasta, în opinia mea, este fundația unui parteneriat de lungă durată care poate cultiva o conexiune atât de puternică încât oamenii care o impart pot depăși orice provocare venită în calea lor.”

Datorită experienței de viață Catalina își exprimă mult mai ușor sentimentele și emoțiile care adaugă la starea soundului ei și asta se traduce și în show-urile ei live. Primul performance al EP-ului de debut Leap Year Baby, care se va lansa pe data de 28 februarie, va fi în cadrul CONCRETE Series la clubul Expirat București pe data de 1 martie 2022. Bandul a repetat pentru a desfăta publicul cu un festin de sunete care va marca începutul călătoriei în care Catalina s-a îmbarcat cu o inimă deschisă.

Bilete la evenimentul CONCRETE Series pot fi achiziționate via: https://www.iabilet.ro/site/event/71735/.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending