Connect with us

TV Divertisment Show

Cătălina Grama, dezvăluiri despre Paul Ipate, astăzi la Săriți de pe fix!: ”La două dimineața, iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari!”

Actrița din serialul Clanul, soția lui Paul Ipate, va fi provocată de Cabral să recunoască dacă acesta este sărit de pe fix și în viața de zi cu zi sau doar în emisiune?!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

Cei mai buni 8 comedianți din țara noastră și doi invitați speciali și-au dat întâlnire pe cea mai înclinată scenă pentru a regla starea de bine a României. O nouă ediție Săriți de pe fix! este astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Cătălina Grama și George Ivașcu vin cu umor și chef de distracție în cel mai nebun show de divertisment. Alături de ei, Anisia Gafton, Anca Dinicu, Emily Burghelea, Paul Ipate, Alex Bogdan, Mihai Rait, Drăcea și Lucian Ghimiși scot artileria grea și dau drumul la comedie într-o ediție cu multe momente neprevăzute.

Actrița din serialul Clanul, soția lui Paul Ipate, va fi provocată de Cabral să recunoască dacă acesta este sărit de pe fix și în viața de zi cu zi sau doar în emisiune?! ”Acasă, când vă vedeți, el e sărit de pe fix sau e om normal? Ultima povestire pe care mi-a zis-o de la voi, de acasă, a fost că a stat în chiloți, afară, trei ore jumătate”, îi va spune Cabral. Spre surprinderea tuturor, Cătălina Grama va povesti: ”Chiloții sunt nimic, stai să vezi când iese cu cuțitele să vâneze hoții imaginari. La două dimineața se trezește și aude hoții! Ia două cuțite de bucătărie și zice: <<Cătălina, pregătește-te! Hai!>>. Iese în curte, sare gardul. S-a întâmplat! Jur! S-a dus dincolo, a amenințat hoțul și hoțul era vecinul nostru de vis a vis”, a povestit aceasta.

Cum vor face față cei doi invitați speciali și gașca de comedianți probelor pregătite de Cabral, dar și dacă vor duce la bun sfârșit provocarea supremă – planul înclinat, vedem în câteva ore.

În această seară, de la ora 21:30, la înălțime, la sol sau pe planul înclinat, râsul nu are limite. Emisiunea Săriți de pe fix! este disponibilă în avans pe VOYO.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending