Connect with us

ENTERTAINMENT

Câte kilograme a pierdut Dan Ursa în competiția Survivor. Ce a declarat acesta in emisiunea lui Măruță

Ce suma fabuloasă a primit DAN URSA! A luat marele premiu plus onorariul pentru cele 20 de săptămâni petrecute la SURVIVIOR

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Pe 24 mai, la Survivor România 2023, a fost desemnat câștigător Dan Ursa, concurentul căruia nu i se dădeau prea multe șanse la început.

Motivul pentru care nimeni, în afară de cei apropiați, nu credea cu adevărat în el, erau kilogramele considerate în plus, care inițial l-au împiedicat să fie cel mai performant. Între timp, Dan Ursa și-a arătat determinarea extraordinară, a slăbit și a devenit model pentru mulți. A început să provoace teamă în alți concurenți și, pe parcurs, a evoluat enorm. 

VIDEO O concurentă de la SURVIVIOR a rămas fără sutien pe traseu

Concurentul a intrat în competiție cu 117 kilograme, iar acum cântărește doar 95 de kilograme, ceea ce înseamnă că pe parcursul celor 5 luni petrecute la Survivor, a slăbit 22 de kilograme. Cel care a precizat acest lucru pe rețelele de socializare, citat și de presă,  a fost chiar Kamara, care a trimis un mesaj emoționant:

„Medalia de aur, Trofeul Survivor România 2023 și cei 100.000 de euro merg la Darius Dan Ursa. Ai venit cu 117 kilograme în concurs și pleci cu 95, dar mai bogat spiritual și mai înțelept.”

VEZI ȘI Ce suma fabuloasă a primit DAN URSA! A luat marele premiu plus onorariul pentru cele 20 de săptămâni petrecute la SURVIVIOR

Și Alex Delea, câștigătorul sezonului anterior,  a vorbit cu admirație despre Dan Ursa. Mai mult, a spus direct că foarte mulți nu i-au dat șanse din cauza kilogramelor în plus.

„Nu știu dacă la mine au ieșit în stradă, dar măcar au intrat în casă să mă vadă când am câștigat eu. (…) Când am fost acolo, am vorbit cu toți și le-am ridicat moralul. Lui Dan i-am zis că vezi că te iubește toată România, toată lumea. Nu m-ar fi crezut daca i-aș fi spus că la un episod a umplut o stradă la el. (…) Nu mă credea. (…) El a intrat mai rotund, mai dolofan. I-am zis că tu o să fii o surpriză. După o lună, două, trei, pierzi kilograme și devii fantastic! Fantastic, ce a făcut omul ăsta!”

Facebook Comments Box
Advertisement
1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending