Connect with us

Spectacole

CATENA, laureată cu HOSPICE Champion Award 2017

Published

on

Zeci de invitați au fost prezenți la Edelweiss „Magic of the Musicals Dinner”, eveniment de tradiţie organizat de HOSPICE Casa Speranței, în beneficiul copiilor și adulților care suferă de boli incurabile, aflați în îngrijirea fundației care sărbătorește în acest an 25 de ani de la înființare.

 

Susținut și de Catena, acesta este cel mai important eveniment de strângere de fonduri pentru îngrijirea paliativă a celor aflați în suferinţă. Organizația, condusă de fondatorul Graham Perolls, președinte HOSPICE Casa Speranței, a oferit până acum sprijin gratuit şi necondiţionat pentru 22.000 de pacienţi şi familiile acestora, însă niciunul dintre aceste lucruri nu ar fi fost posibil fără sprijinul şi susţinerea sponsorilor.

Deloc întâmplător, unul dintre cele mai aşteptate momente ale galei a fost decernarea premiilor HOSPICE Champion Award. Și asta pentru că una dintre principalele surse de venit ale HOSPICE Casa Speranței este reprezentată de fondurile atrase din comunitate, prin implicarea persoanelor fizice şi a companiilor în campaniile și evenimentele organizației.

 

Catena, compania care este o susţinătoare de tradiţie a cauzei, a fost prima premiantă a serii fiindu-i decernat trofeul HOSPICE Champion Award. Premiul a fost înmânat doamnei Alina Marinescu, Director General Catena, companie reprezentată la eveniment de membre ale managementului de vârf din cadrul FILDAS Trading, CATENA și TONICA Group.

 

Catena sprijină în mod regulat mai multe fundații, printre care Salvați Copiii! – România, OvidiuRo, organizația HOSPICE Casa Speranței și Fundația Light into Europe, iar ca o recunoaștere a solidei relații de parteneriat cu românii, construită în timp și bazată pe încredere, Catena a câștigat, în ultimii ani, numeroase premii, trofee și distincții de excelență. Catena a demonstrat, de-a lungul anilor, nu doar că vine în sprijinul sănătății românilor, dar că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în activități de promovare și practicare a unui stil de viață sănătos, precum și în diverse campanii sociale și de ajutorare:  campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, pliantele gratuite „Broșura Inimii”, „Ziua de luptă împotriva diabetului”, broșura gratuită „Ințelege și controlează diabetul”, plus cardurile cu reduceri de prețuri pentru diferite categorii de pacienți – cardul pentru pensionari, cardul pentru elevi și studenți, cardul „Mama si Copilul”. Peste 4.700 de oameni formează in prezent echipa Catena – o echipă unită și profesionistă, a cărei misiune permanentă nu este doar aceea de a le oferi românilor servicii de înaltă calitate, ci și de a asigura o legatură directă cu aceștia, bazată pe încredere reciprocă și respect.

 

Pe tot parcursul Edelweiss „Magic of the Musicals Dinner” au avut loc tradiţionalele Silent Auction Slide – licitația fără strigare a obiectelor expuse și licitația cu strigare – Live Auction, în beneficiul HOSPICE Casa Speranței. „Le mulțumim invitaților pentru generozitate! Dincolo de obiectele minunate pe care le licitați, veți face mai bună viața cuiva care se confruntă cu un diagnostic nedrept!” – au spus organizatorii. Două momente artistice de excepţie au fost prezentate la Edelweiss „Magic of the Musicals Dinner” pentru HOSPICE Casa Speranței: fragmentele din musicalurile „Mizerabilii” şi „Chicago”, în regia şi coregrafia lui Răzvan Mazilu.

Advertisement

Fondurile strânse cu ocazia Edelweiss „Magic of the Musicals Dinner” vor fi folosite de HOSPICE Casa Speranței pentru a asigura în 2018 îngrijirea a peste 4.000 de pacienți și a familiilor lor.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending