Connect with us

Spectacole

CATENA și VERANDA MALL te fac câștigător! Pe 1 aprilie, întâlnire NICO și fanii săi la CATENA din Veranda Mall

Published

on

Reclame

Sâmbătă, 1 aprilie 2017, ora 13:00, NICO, îndrăgita interpretă vă așteaptă la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Moși 23, zona Obor) cu cele mai noi cântece, cu CD-uri și cu autografe, dar și cu o mulțime de alte surprize.

 

Este vorba despre Motive”, cel mai nou material discografic semnat Nico – imaginea lanțului de Farmacii CATENA.

 

Toți participanții la acest eveniment inedit vor fi câștigători, deci au ”Motive” să fie prezenți la întâlnirea cu vedeta lor!

 

Mai multe detalii pe:

https://verandamall.ro/eveniment-viitor/ai-motive-plus-sa-vii-la-catena-veranda-mall/

 

           

Despre farmaciile Catena

            Înfiinţată în 1999, Catena – brand 100% românesc – s-a dezvoltat continuu, ajungând, în prezent, cea mai mare reţea de farmacii din România, cu un număr de peste 570 de unităţi în întreaga ţară. Axându-se pe crearea unei relaţii speciale cu clienţii săi, Catena a reuşit să câştige încrederea a milioane de români, prin preţuri mici, sfaturi profesioniste, oferite din inimă, şi prin ample programe de fidelizare, peste 4,5 milioane de români deţinând un card de fidelitate Catena. Prin intermediul acestor carduri, posesorii beneficiază permanent de preţuri reduse în farmaciile Catena.  În cei aproape 20 ani de existență, Catena s-a impus nu doar ca un brand autentic românesc, ci și ca lider de profil în retailul farmaceutic; încă de la inceput, Catena si-a propus să fie un reper în lumea medicală românească, în ceea ce priveşte calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite. Echipa Catena a încercat și a reușit să integreze imaginea brandului în viața de zi cu zi a românilor, punând accentul pe definirea conceptului de viață sănătoasă și armonioasă. „Farmacia Inimii” a ajuns in timp „Farmacia tuturor românilor”, oferind răspunsuri prompte la nevoile acestora, dar în același timp îndeplinind alte criterii foarte importante: proximitate, prețuri accesibile și o gamă largă de produse. Catena a fost distinsa cu numeroase premii și distincții de excelență: Best Buy Award, Superbrands, Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii in care românii au cea mai mare încredere”, „Forbes –Brands for Kids” – Premiul special pentru calitatea serviciilor oferite familiilor și copiilor, Premiu de excelență în management pentru responsabilitate socială, la Gala „Capital”, apoi includerea în „TOP 100 cele mai puternice branduri din România” – revista Biz și în „TOP 100 Capital al celor mai puternice companii din mediul de afaceri românesc” ș.a.

 

 

Despre albumul ”Motive” by NICO

Editat la CAT Music, acesta conține și cele mai recente și de succes extrase pe single: “(Să-mi Dai) Motive”, “În Locul Tău”, “Alt Început” și “Clipe”. Compozitorii Laurentiu Matei, Adi Cristescu, Mădălin Drăgan(Shoby), Andrei Tudor, Bogdan Vlăsceanu (F Charm), Răzvan Preda (Sonny Flame) și Alexandru Minculescu (Cabron), împreună cu textierii Loredana Mîndrescu (Moni-K), Cristina Bălan (”Vocea României” 2016!), Ovidiu Iordache și Andreea Andrei sunt cei alături de care Nico a lucrat intens pentru ca acest album să se ridice la nivelul așteptărilor publicului său.

Ca bonus tracks, albumul include două foarte populare cântece legate de campaniile Catena și aparținând, muzica si versurile, lui Bogdan Tașcău: ”Catena-Tango” și ”Catena-Generații”.

 

 

Vă invităm așadar sâmbătă, pe 1 aprilie, la prânz, la Farmacia Catena din Veranda Mall, unde vă așteaptă o mulțime de surprize!

Advertisement

           

CATENA și VERANDA MALL te fac câștigător!

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending