Connect with us

Spectacole

CATENA a umplut Oraselul Copiilor la FESTIVALUL INIMII!

Published

on

Un weekend plin de muzică, dans, distractie si voie bună, cu vedete, premii, concursuri, karaoke, tombolă, flashmob!

 

FESTIVALUL INIMII CATENA continua si duminica seara cu VEDETE una si una!

 

După Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nucă, Nico si What’s UP, artisti care au sustinut seara pop-dance, urmează astăzi INIMĂ DE ROMÂN – un megaconcert de muzică populară si de petrecere prezentat de VĂRUL SĂNDEL!

 

Premii irezistibile (”cărucioare colorate îndesate cu de toate”, testare de produse, mii de ursuleti de plus si de baloane colorate, ”girafe” pentru măsurarea înăltimii copiilor, o tabletă – iPAD, toate oferite de CATENA), concursuri, karaoke, tombolă, flashmob, muzică, dans, distractie si întâlnirea cu vedete îndrăgite ale muzicii populare românesti din toate zonele tării, dar si cu marii actori STELA POPESCU si ALEXANDRU AR?INEL – duminică, 24 septembrie, începând cu orele 15.00!

 

Farmacia Inimii CATENA, în parteneriat cu Primăria Sectorului 4 a organizat sâmbătă, 23 septembrie în Orăselul Copiilor, FESTIVALUL INIMII CATENA, eveniment artistic prezentat de Cosmin Natanticu si Cătălin Neamtu si care i-a reunit pe câtiva dintre cei mai cunoscuti si îndrăgiti artisti ai momentului: Lidia Buble, Alex Velea, Pepe, Nicoleta Nucă, Nico, What’s UP.

 

Advertisement

Sambata seara TABLETA a fost castigata in urma tragerii la sorti de Stefan Cruceanu. Am petrecut o seara frumoasa alaturi de voi si de invitatii vostri. Buna noastra dispozitie a fost amplificata de momentul extragerii talonului castigator care avea inscris numele Cruceanu Stefan. Impinsi de sotie si mama, cei doi Stefani au urcat pe scena cu trac si dupa verificarea numarului de telefonul trecut in talon au ridicat premiul multumind Catenei pentru acesta. Va multumim si va uram sa aveti parte de realizari in actiunile pe care le intreprindeti. Cu drag, Stefy, Mary si Stefan Cruceanu.”

 

Duminică 24 septembrie, de la ora 15:00, Vărul Sandel invită publicul să continue distractia la megaconcertul de muzică populară si de petrecere „Inimă de român” Aneta Stan, Florin Vasilică si Grupul “Teleormanul”, Steliana Sima, Cristina Gheorghiu, Nicolae Datcu, Mihaela Gurău, Marius Zorilă si Lavinia Goste, alături de marii actori Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

 

Accesul este liber.

Nu uita! Vino si astăzi, duminică, 24 septembrie, începând cu ora 15.00 în Orăselul Copiilor, la FESTIVALUL INIMII CATENA!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending