Connect with us

A-Z NEWS

Catrinel Menghia se alătură echipei revistei Cockaigne în calitate de creative director

Published

on

Foto credit: Cockaigne
Începând din această lună, Catrinel Menghia se alătură echipei revistei Cockaigne în calitate de creative director. Celebrul fotomodel internaţional va coordona direcţia artistică a unicei reviste alternative de lifestyle şi fashion din România. Totodată, Cockaigne, care până acum a putut fi răsfoită online, va face un pas important în luna septembrie, lansând prima ediţie pe print. Pe coperta noului număr se va afla însăşi Catrinel Menghia, într-o ipostază nemaiîntâlnită.
“Urmăream revista Cockaigne de ceva ani buni şi eram de fiecare dată suprinsă de temele alese şi modul original în care concepte precum “joie de vivre” sau “iconic” erau interpretate de către unii din cei mai importanţi fotografi de la noi din ţară. Atunci când echipa mi-a propus să fiu pe coperta revistei, am acceptat imediat iar de la discuţii legate strict de cover-ul editorial am ajuns să ne gândim împreună la modul în care revista poate să se dezvolte. Nu a fost deloc suprinzător să ne dăm seama că lucrăm foarte bine în echipă şi am decis împreună ca de la acest număr să coordonez viziunea artistică a revistei. Avem planuri mari, dar cel mai important moment în 2015 este luna septembrie, când revista va intra într-o nouă etapă, sper eu cât mai fructuoasă din punct de vedere artistic”, a precizat Catrinel Menghia, creative director al Cockaigne.
“Catrinel Menghia vine cu o mare experienţă internaţională în lumea artistică şi a modei, în special, iar acest lucru va aduce revistei un plus de consistenţă şi efervescenţă.”
Noul număr al Cockaigne abordează conceptul “Retrofuture” în editoriale foto semnate de unii din cei mai apreciaţi fotografi români de fashion precum Ionuţ Staicu, Cosmin Gogu, Cristian Niculae sau Vlad Bîrdu şi în texte care sondează diferitele proiecţii şi aşteptări legate de viitor, pe care oamenii din trecut le aveau”, a precizat Ioan Dăescu, editor-in-chief Cockaigne.
Numărul 6 al revistei Cockaigne va avea peste 200 de pagini, va fi tipărit în aproximativ 3.000 de exemplare şi va beneficia de distribuţie naţională. Noua ediţie va putea fi pre-comandată la un preţ special începând cu 22 iulie pe cockaigne.ro.
Catrinel Menghia a anunţat că se alătură echipei Cockaigne la finalul săptămânii trecute, în cadrul festivalului de modă Feeric Fashion Days, eveniment ce a avut loc la Sibiu.
Echipa revistei este alcătuită din Catrinel Menghia (Creative Director), Ioan Dăescu (Editor in Chief), Cristian Niculae (Director of Photography), Adrian Cozma (Art Director) şi Ştefan Straton (Media Manager).

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending