Connect with us

ADVERTORIALE

Căutați rame pentru ochelari? În Suceava le găsiți la EXPERTOPTIC

Published

on

Rame pentru ochelari
Reclame

În ritmul accelerat al vieții de zi cu zi ajungem să neglijăm multe lucruri, așa cum ar fi odihna și sănătatea. Mai ales aceasta din urmă este pusă sub semnul întrebării atunci când stăm prea mult în fața laptopului sau telefonului. Ochii au tendința să obosească, chiar să lăcrimeze, dacă sunt expuși prea mult timp la un dispozitiv de acest tip. 

Un control periodic efectuat absolut gratuit la EXPERTOPTIC poate fi binefăcător, deoarece măsurile luate din timp sunt indicate pentru prevenirea afecțiunilor oculare. Mai mult, chiar și mici reparații de ochelari se pot executa aici.

Rame de ochelari modele diversificate

La cele șase locații EXPERTOPTIC din țară se pot face nu doar controale optometrice gratuite, dar și se pot și cumpăra ramele de ochelari adecvate stilului personal. Astfel, la Suceava, Botoșani (2 locații), Rădăuți, Fălticeni și Roman se poate beneficia de experiența personalului de aici pentru a proba diverse modele de rame. Atunci când cauti rama ochelari Suceava știți foarte bine că aici găsiți calitate la prețuri convenabile. 

Locația din Suceava EXPERTOPTIC este situată la parterul Iulius Mall și este dotată cu toate cele necesare pentru un control optometric amănunțit, dar și pentru stabilirea eventualelor afecțiuni oculare. 

Mai apoi, cu ajutorul personalului specializat din magazin, se poate opta pentru alegerea unor rame adecvate formei feței și stilului personal. Ramele de ochelari prezente aici provin de la branduri renumite pentru calitate, așa cum sunt Guess, Police sau Ray-Ban, printre altele.  Dar și lentilele provin de la producători renumiți, ca acestea să se poată combina cu ramele într-un mix reușit. 

Produsele aflate la vânzare depășesc așteptările 

Când vine vorba despre sănătatea ochilor, nici un lucru nu poate fi lăsat la voia întâmplării. Astfel, produsele care se găsesc în locațiile EXPERTOPTIC sunt certificate de către producători renumiți și prezintă garanția numeroaselor teste de calitate la care au fost supuse. 

Aici se găsesc rame de ochelari, lentile pentru ele, dar și lentile de contact pentru persoanele active sau care practică sporturi de performanță. Vorbim printre altele de lentile fotocromatice, subțiate, bifocale, degresive, progresive sau cu filtru pentru calculator. Tot aici se găsesc lentile de soare cu dioptrie și lentile speciale pentru conducătorii auto. Lentilele personalizate pot constitui un cadou special pentru cineva drag. 

Lentilele de contact pot fi colorate sau transparente, cu port extins sau doar pentru zi. 

Reparații ochelari într-un timp scurt și convenabil

În timp se mai întâmplă mici incidente, cum ar fi slăbirea unui braț sau căderea unui șurub. Pentru toate aceste inconveniente, soluția se găsește tot la locațiile EXPERTOPTIC, deoarece aici aceste reparații se pot face cu instrumente adecvate. Timpul de așteptare este scurt, iar problema rezolvată convenabil. 

Pentru cei care doresc o consultație optometrică, aceasta se poate programa la numerele de telefon de pe pagina oficială sau completa formularul de pe site. 

Chiar și în sezonul rece nu este de neglijat protecția pentru ochi, așa că cei care au nevoie de ochelari speciali cu raze UV sunt așteptați la locațiile mai sus amintite. 

Detalii suplimentare sunt pe pagina oficială expertoptic.ro. 

Contact: 

Suceava – 0740 952 952

Botoșani Calea Națională – 0744 754 754

Botoșani Carrefour – 0755 538 538

Rădăuți – 0747 750 750

Fălticeni – 0751 341 341

Roman – 0755 589 589

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending