Connect with us

A-Z NEWS

Cauți echipamente HoReCa și accesorii pentru bucătăria profesională? Alege oferta diversificată oferită de Ideal Inox!

Published

on

Într-o bucătărie profesională există numeroase tipuri de echipamente HoReCa ce îndeplinesc diferite sarcini. Atunci când ai nevoie de achiziționarea unor utilaje profesionale de bucătărie fiabile și de calitate este esențial să găsești o ofertă variată, din care poți alege. Atunci când vrei să achiziționezi utilaje de bucătărie moderne este important să găsești modelele potrivite pentru afacerea ta.

Pe site-ul Ideal Inox întâlnești toate tipurile de echipamente horeca profesionale, accesorii și piese de schimb, ce pot fi amenajate în spațiul de care dispui. Afli toate informațiile de care ai nevoie despre utilaje și poți comanda direct de pe site, la prețuri de producător. Orice echipament poate fi livrat oriunde în București sau în țară în cel mai scurt timp.

Accesează cea mai diversificată ofertă de aparatură HoReCa și găsește echipamentele de care ai nevoie!

Ai nevoie de aparatură HoReCa modernă și de calitate? Acum poți găsi într-un singur loc o gamă diversificată de echipamente profesionale bucătărie din care poți alege. Ideal Inox este un producător și distribuitor românesc cu peste 15 ani de experiență pe piață și care îți oferă numeroase tipuri de echipamente HoReCa de cea mai bună calitate.

Pentru a găsi mai ușor echipamentele de care ai nevoie, acestea sunt împărțite în diferite categorii funcționale. Poți selecta astfel dintre următoarele categorii principale:

 • Mașini de gătit
 • Rotisoare
 • Aparate pentru fiert paste
 • Aparate pentru cafea
 • Friteuze
 • Mixere
 • Hote inox
 • Ustensile cocktail
 • Echipamente medicale
 • Accesorii și piese de schimb

Fiecare dintre aceste categorii sunt subîmpărțite pe tipuri de aparate, astfel încât poți ajunge mai repede la rezultatul dorit. Pentru fiecare echipament afișat te informezi cu privire la datele sale tehnice (dimensiune, greutate, capacitate, putere, alimentare etc) și găsești numeroase versiuni de modele care se pot adapta oricărei bucătării profesionale.

Cu ajutorul butonului Solicită ofertă, aflat în dreptul fiecărui produs, completezi un formular online cu datele firmei tale și obții în cel mai scurt timp prețul echipamentului. Firma poate realiza anumite produse la comandă, ce au dimensiunile cerute de tine. Majoritatea echipamentelor sunt realizate dintr-un inox rezistent și ușor de întreținut.

Ai nevoie de amenajarea și utilarea bucătăriei profesionale sau a restaurantului? Accesează cele mai bune servicii de proiectare 3D pentru afacerea ta!

Odată cu achiziționarea echipamentelor profesionale, va fi nevoie și de amenajarea acestora într-un mod funcțional și eficient. Ideal Inox îți oferă proiecte personalizate de amenajare, sub forma unor shițe 3D interactive. O echipă de designeri se ocupă de proiectarea și aranjarea oricărei incinte HoReCa, astfel încât spațiul să fie funcțional, eficient și chiar atractiv pentru clienți.

Atunci când deții un proiect bine gândit, afacerea ta va urma drumul succesului. Fiecare proiect 3D respectă cele mai riguroase norme de protecție și igienă, precum și necesitățile bucătăriei tale profesionale. Vei obține astfel un proiect personalizat, care îți expune cele mai bune soluții de amenajare a echipamentelor achiziționate.

Pentru un astfel de proiect este necesară realizarea câtorva etape:

Advertisement
 • Realizarea măsurătorilor
 • Întocmirea planurilor
 • Realizarea proiectului 3D personalizat (amenajare și poziționare echipamente, prize, accesorii etc)
 • Prezentarea 3D în unghiuri fotorealiste

Vei putea să vizualizezi cum va arăta restaurantul sau bucătăria profesională amenajată din mai multe unghiuri, putând apropia și depărta imaginile și realizând eventuale modificări la proiect. În acest fel, alegi designul final al spațiului și elimini din timp erorile sau alte inconveniente. Economisești timp și bani, alegând designul ideal înainte de începerea lucrărilor.

Găsește într-un singur loc utilaje profesionale de bucătărie de cea mai bună calitate!

Intră pe www.idealinox.ro și alege echipamentele pentru bucătărie profesionale de calitate ce pot fi livrate oriunde dorești în maxim 48 de ore. Impulsionează-ți afacerea prin achiziția de utilaje moderne și eficiente, oferite la prețuri de producător!

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending