Connect with us

Business

Cauti sa inchiriezi o masina? KamoAuto iti poate oferii cele mai bune servicii pentru nevoile tale!

Published

on

Sa inchiriezi un autoturism iti poate oferii foarte multe avantaje in foarte multe situatii. Probabil cele mai intalnite situatii sunt: vacantele, evenimente importante precum o calatorie de afaceri sau defectarea autoturismului personal, moment in care cei patitii inchiriaza o alta masina pana la momentul repararii celei personale.

La noi in tara exista foarte multe firme care se ocupa cu inchirierea autoturismelor, insa nu sunt neaparat toate de incredere. Este vorba de un autoturism de care poate depinde viata ta la urma urmei si in consecinta este absolut necesar ca in momentul in care doresti sa inchiriezi o masina, sa apelezi la o firma 100% de incredere care ofera cele mai bune servicii atat din punctul de vedere al starii tehnice a autoturismului cat si din punctul de vedere al preturilor si conditiilor.

Inchirieri masini KamoAuto.ro este cea mai potrivita alegere, fie ca scopul inchirierii este pentru uz personal ori prin cadrul unei companii in interes de serviciu. Peste 10 ani de experienta in acest domeniu ii recomanda pe acestia, oferind servicii de cea mai buna calitate in materie de inchirieri auto, pentru Bucuresti cat si pe raza judetului Ilfov.

Seriozitate si profesionalism sunt principalele caracteristici ce recomanda KamoAuto.ro, venind in intampinarea clientilor cu servicii de inalta calitate la preturi avantajoase si nu in ultimul rand, autovehicule foarte bine intretinute atat tehnic cat si estetic. In componenta parcului auto pe care acestia il detin, intra peste 10 modele de masini, gama Dacia fiind cea mai intalnita, parc auto ce cuprinde toate clasele de autoturisme.

De asemenea, in tariful de inchiriere auto, intra bineinteles taxa propriu-zisa de inchiriere dar si intretinerea masinii de catre firma si asigurarea suportului tehnic pe toata durata inchirieirii de catre client.

Principalele avantaje de care o persoana beneficiaza in urma inchirierii unei masini sunt date de comoditate, independenta, lipsa grijii fata de asigurari, revizii si mentenanta. Cu ajutorul unei masini inchiriate vei putea evita aglomeratia din mijloacele de transport precum autobuze, autocare, trenuri etc, asigurandu-ti astfel un mediu linisit, intim, spatiu personal, adica exact ceea ce are nevoie orice om pe parcursul unei calatorii.

Si daca tot am specificat de mijloacele de transport si de independenta/dependenta, tot cu ajutorul unei masini inchiriate vei putea sa iei propriile decizii in ceea ce priveste ora plecarii, opriri, popasuri, fara sa depinzi deci de un program strict.

Daca vei inchiria un autoturism, vei putea sta linisit in ceea ce priveste taxele, asigurari si asa mai departe, de toate acestea ocupandu-se firma de inchirieri auto, astfel ca si client nu vei face altceva decat sa te urci in masina si sa pornesti la drum.

Procesul inchirierii este unul foarte simplu, cu mici diferente bineinteles de la firma la firma dar in general pe acelasi principiu iar cine a mai inchiriat masini stie despre ce vorbesc. Nu intru in amanunte deoarece exita totusi diferente de taxare si conditii de inchiriere, asa ca cei care doresc sa inchirieze cel mai convenabil ar fi sa se informeze direct de la sursa. 

In privinta returnarii, singura conditie este de regula ca masina sa fie inapoiata la timpul stabilit, si bineinteles sa nu prezinte defecte si sa fie in exact aceeasi stare ca in momenul inchirierii, deoarece aceste lucruri se verifica pe loc, inainte si dupa. Ba chiar mai mult, exista firma care pot trimite un angajat sa preia masina, nefiind neaparat necesara deplasarea clientului la sediul firmei. Cu alte cuvinte, singurele griji pe care le ai ca sofer, sunt respectarea regulilor in vederea pastrarii oridinei si siguraneti in trafic si grija bagajelor, a pasagerilor si cam asta este tot. 

Advertisement

Cele mai intalnite cazuri in care sunt inchiriate masini, le reprezinta vacantele si deplasarile in interes de serviciu.

Insa inchirierea unui autotursim, este ideala si pentru cei care isi doresc sa testeze masini ori sa faca review-uri, pentru acest lucru nefiind necesar mai mult de o zi sau doua, deci costuri minime pentru realizarea unui material video de tip review numai bun de urcat pe retelele de socialzare.

Daca sunteti in cautarea unei firme serioase de inchirieri auto, recomandarea noastra este sa apelati la cei mai sus mentionati si anume la KamoAuto.ro. Avantajele oferite de acestia sunt multiple si puteti opta bineinteles daca aveti nevoie si la servicii de inchiriere pe termen lung, mai exact pe perioade de cel putin 30 de zile. In cazul inchirerii pe termen lung, tarifele se modifica dar in avantajul clientului, principiul fiind cumperi mai mult si platesti mai putin.

Pentru toate detaliile despre aceasta firma, accesati site-ul acestora si cu siguranta aici este locul unde veti putea alege pachetul perfect pentru nevoile dumneavoastra atat in ceea ce priveste inchirierea unui autoturism pentru nevoi personale ori inchirierea pe firma, in interes de serviciu. Alege confort si alege sa uiti de griji cu ajutorul serviciilor si masinilor oferite de cei de la KamoAuto si cu siguranta vei avea parte de drumuri bune si relaxante indiferent de motivul inchirierii.

In concluzie, inchirierea unei masini in anumite situatii extrem de utila si va va putea oferii tot confortul de care aveti nevoie pe toata perioada inchirierii, in special fiind vorba de masini noi si moderne. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending